Direktlänk till inlägg 24 december 2015

Sådär dagen efter

Av maria tafvelin - 24 december 2015 13:40

Nu är jag äntligen vuxen :)   Min 50-årsdag, var världens bästa 50-årsdag! Det är minnen för livet ska jag säga er. 


Efter morgonpromenaden kom storebror Nisse och fru Susanne, deras dotter Tina och hennes två små barn. Av dem fick jag MASSOR med gott!

 

Det var renkött, älgkött, souvas, skav, älglövbit, gravat renkött, torkat renkött, renkorv. Det var torkade kantareller och förvällda kantareller, det var pepparkakor och skorpor, det var glögg och godis. Jag trodde inte mina ögon. Jag riktigt längtar efter att få börja laga mat :)


När de åkt, packade jag ihop det jag fått order om att ha med, lastade hundarna och åkte in till stan, hämtade upp Hannah och åkte sen till Pernilla. Vi hann sitta och pusta ut ett tag innan det var dags att åka iväg till okänd aktivitet. Det visade sig att jag skulle på MakeUpStore, där Hannah sminkade mig :)

 

Efter sminkning åkte vi tillbaka till Pernilla, där de fixade till frillan på mig lite innan det var dags för aktivitet nr 2. Hundarna skulle med fick jag veta.   - ?


De hade bokat en timme hos fotograf Sara Marklund !!  Vi var där i 1.5 timme, och jädrar va foton det togs. Mattias och Robban var naturligtvis åxå med, och det fotades - alla oss plus mina hundar tillsammans, Bara hundarna på x antal foton, Alla vi UTAN hundarna, jag och tjejerna tillsammans, bara tjejerna, jag och tjejerna var för sig, parbilder på Pernilla och Mattias, samt Hannah och Robert, sen tog vi in Lilly och Milo, .... alltså ... hon fotade 370 kort, och det blir så himla kul när de kommer :)


Efter fotograferingen återvände vi till Pernilla och Mattias där middags-stöket påbörjades. Alltså, vilken middag! 

               

Catti från jobbet kom förbi med en bukett blommor, och bästa kompisen Annica kom med blommor och ett underbart vinglas. Hon köpte 2, och behöll det ena själv. På så sätt kan vi dricka ett glas vin tillsammans, utan att nödvändigtvis måsta vara på samma ställe :)

 


Men vet ni vad jag fick i present av Pernilla, Hannah, Mattias och Robert!!!!!


EN NY SPIS !!!!!!!

 

och nya kastruller


Vi hade ju tänkt spela bingolotto, men vi hann faktiskt inte. Efter middagen blev det musiklek ... och hips vips var klockan 01.  Efter en nattpromenad med hundarna, kröp jag isäng och sov väldigt gott. 


Idag var jag medbjuden på Julfirande .... men jag orkar helt enkelt inte. Nu ska jag krypa ihop i soffan, där hundarna slocknade direkt vi kom hem. Det tar på krafterna att fira sin 50-årsdag! :)


God Jul till er alla!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Tisdag 26 mars 17:28

Tisdag ... ja ... vad kallar man tiden när klockan är 17.30. Det är inte kväll .... afton typ? Det är 3 minusgrader och ... appen säger mest soligt ... men jag vet inte ... nog är det rätt så mycket moln enligt mig :)  Sol upp 5.09 och ner 18.11   ...

Av maria tafvelin - Lördag 16 mars 08:46

Lördag morgon. 3 minusgrader och halvklart. Sol upp 5.46 och ner 17.40 Har precis ätit en rostad macka med avocado och rödlök efter morgonpromenad med hundarna. "Ring så spelar vi" ljuder från högtalaren :)   Då var det helg igen, veckorna går fo...

Av maria tafvelin - Söndag 10 mars 15:11

Söndag eftermiddag. 3 plusgrader och strålande sol. Sol upp 6.07 och ner 17.22   Kom precis in från en längre promenad med hundarna. Men så helvetiskt härligt med sol och några plusgrader! Det gäler att passa på att njuta innan sommaren kommer me...

Av maria tafvelin - Torsdag 7 mars 15:21


HÖrrni. Det är väder, det är SOL, det är soluppgång, men flera timmar till solnedgång. Dagar har gått, mat har lagats och ätits, tårar har runnit (av glädje) skratt har bubblat....    Dag Sixten Ingemar Johansson. Född 2/3 kring 18-snåret. Lagom ...

Av maria tafvelin - Söndag 3 mars 11:44

Söndag mittppådagen. 2 plusgrader och molnigt.... solen Vill lysa igenom men orkar inte riktigt. Sol upp 6.33 och ner 17.00   Igår blev jag mormor igen, till en liten kille :) :) :)  Hannah och Robbans första barn <3 Man svävar som på moln kan...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards