Direktlänk till inlägg 27 augusti 2016

Värt!

Av maria tafvelin - 27 augusti 2016 08:55

Lördag morgon. Idag kastade jag mig ur sängen faktiskt. Vaknade, slog upp ögonen, tog på glasögonen, och kände direkt att något var fel. Det tog ett par sekunder innan jag insåg vad det var. - Min änglatrumpet, som täcker hela köksfönstret, syntes inte. Kastade mig upp och sprang ut på balkongen, den hade blåst omkull. Vad i hela friden, har det varit orkan inatt? Mina öronproppar är oerhört effektiva :)


Gårdagen var en fantastisk dag :)   Efter morgonrundan städade jag, sen åkte jag in till stan och hämtade Mollys vaccinationsintyg, hem, lastade hundarna och drog till skogs

   

Efter en timme i skogen åkte vi hem, då tog jag fram kartongerna och körde ett pass nosework med Molly. Hon sov rätt gott sedan kan jag säga :)  Ja, det gjorde de andra hundarna åxå. 


Till middag blev det grillat! å himmel så gott det var. Jag köpte några skivor färdigmarinerad karrékotlett, så det blir nog grillat ikväll igen :)

 

Jo just ja, jag färgade håret åxå. Det var alldeles för blont, så jag smackade i en förpackning ljusbrun, så NU är det en lagom färg. 


Jag vet inte riktigt vad vädret vill idag ....  Igårkväll var det rätt tufft ...

 

Jo, det var störtskur när vi gick ut för kvällspink, och det kan jag tala om ....  Hundarna pinkade rekordsnabbt, sen ville de IN, och det Omedelbart! 


Jag har lite ärenden att ta hand om idag, bokat tvättstugan har jag bland annat. I övrigt får vi se vad som hittas på. Beror ju lite vad vädergudarna har tänkt erbjuda åxå. Jag har alltså bara skissat upp dagen i grova penseldrag, så fyller jag på små skvättar med värda grejer, där det passar in, helt enkelt. 


Kaffet är drucket, dags att väcka hundarna och gå ut en sväng. Ha en riktigt Härlig dag allihop, fyll den med nåt värt! 


Gomorron

 
 
Ingen bild

Anna

28 augusti 2016 14:54

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

maria tafvelin

29 augusti 2016 08:01

Jag använder silikonöronproppar som jag köper på Apoteket, de är klart bäst! ?

 
Ingen bild

Anna

15 september 2016 21:14

Tack för tipset på öronproppar. Nu har jag hunnit testa dem. De var verkligen sköna sitter hur bra som helt i öronen utan att göra det minsta on. Dämpar lagomt mycket för att jag ska slippar bli störd av ljud när jag sover. Ska helt klart fortsätta sova med silikonpropparna. De fungerar även riktigt bra att ha när man simmar. Har inte tänkt på öronproppar förr när man simmar men så på asken att de skulle vara bra till de så jag tänkte att jag skulle prova. Hur skönt som helt att slippa få massa vatten i öronen som inte vill komma ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Tisdag 26 mars 17:28

Tisdag ... ja ... vad kallar man tiden när klockan är 17.30. Det är inte kväll .... afton typ? Det är 3 minusgrader och ... appen säger mest soligt ... men jag vet inte ... nog är det rätt så mycket moln enligt mig :)  Sol upp 5.09 och ner 18.11   ...

Av maria tafvelin - Lördag 16 mars 08:46

Lördag morgon. 3 minusgrader och halvklart. Sol upp 5.46 och ner 17.40 Har precis ätit en rostad macka med avocado och rödlök efter morgonpromenad med hundarna. "Ring så spelar vi" ljuder från högtalaren :)   Då var det helg igen, veckorna går fo...

Av maria tafvelin - Söndag 10 mars 15:11

Söndag eftermiddag. 3 plusgrader och strålande sol. Sol upp 6.07 och ner 17.22   Kom precis in från en längre promenad med hundarna. Men så helvetiskt härligt med sol och några plusgrader! Det gäler att passa på att njuta innan sommaren kommer me...

Av maria tafvelin - Torsdag 7 mars 15:21


HÖrrni. Det är väder, det är SOL, det är soluppgång, men flera timmar till solnedgång. Dagar har gått, mat har lagats och ätits, tårar har runnit (av glädje) skratt har bubblat....    Dag Sixten Ingemar Johansson. Född 2/3 kring 18-snåret. Lagom ...

Av maria tafvelin - Söndag 3 mars 11:44

Söndag mittppådagen. 2 plusgrader och molnigt.... solen Vill lysa igenom men orkar inte riktigt. Sol upp 6.33 och ner 17.00   Igår blev jag mormor igen, till en liten kille :) :) :)  Hannah och Robbans första barn <3 Man svävar som på moln kan...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards