Direktlänk till inlägg 25 oktober 2017

Alltså, vad fan händer?

Av maria tafvelin - 25 oktober 2017 08:25

Onsdag morgon. 3 plus och molnigt.  Ser ut att ska bli snö i eftermiddag. Jatack, det tycker jag. Det blir ju så mycket ljusare när snön kommer :)


Alltså, nu är ju bla Martin Timell på tapeten, kan man lugnt säga. Det som är helt fruktansvärt tycker jag, är att det FAKTISKT finns folk som hävdar att det är FEL att han stängs av från Tv, att det är FEL att det skrivs om det han gjort överhuvudtaget. Alltså, vad fan händer??    Hur i Helvete kan det vara FEL att han får ta konsekvenser av ett vidrigt beteende? Vem FAN kom på idén att starta en fb-grupp "stå upp för Martin Timell"    I den gruppen finns ett inlägg:


"Om ni verkligen vill stå upp för Martin Timell och andra män i hans situation så har jag en idé – en plan. Jag kan inte säga vad det handlar om ännu, men det är en politisk handling som faktiskt kan innebära förändring kring häxjakten på män. Är det någon som är intresserad av att göra riktig skillnad istället för att bara sitta och fjanta sig på nätet?"

 


En politisk handling som faktiskt kan innebära förändring kring häxjakten på män???? Läste jag rätt???  Men snälle lille du, har du levt i en grotta under en sten??? Har du ingen aning om vad det här handlar om??  Men så satans korkat skrivet, hoppas din mamma inte är i livet så att hon måste läsa vad du skriver. Hoppas att du inte har någon syster som råkat ut för saker som många kvinnor råkat ut för - män som Martin Timell. 


Att Martins beteende hamnar på löpsedlarna är väl inte så konstigt. Han är ju en kändis, en offentlig figur, och varför skulle han klappas medhårs då han betett sig illa? Det erkänns ju till och med att arbetsgivaren vetat om att han betett sig som ett svin, men han drog väl in så mycket pengar att det sågs mellan fingrarna. Nu har det dock eskalerat så att de inte längre kan sitta på arslet och låta det bero längre. Tack för det!!!!!


Det är väl ingen häxjakt på MÄN!!  Det är en jakt på MÄN som beter sig som SVIN !!!!!  Det är en jävla skillnad. 


Nä Fy fan, säger jag bara. Stå upp för alla människor som blivit illa behandlade av såna som Martin. Människor som bland annat pga sin härkomst och sexuella läggning, blir nertryckta och hånade. FRAM för människor som VÅGAR sätta ner foten och säga: STopp! Såhär gör man fan inte mot andra. BETE DIG!!!


Hög tid att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Ett sätt att göra nåt värt av dagen, är att faktiskt bestämma sig för att ställa sig på offrens sida, inte förövarnas. 


Gomorron

 
 
Ingen bild

jammar

25 oktober 2017 08:49

Kunde inte ha sagt det bättre själv..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Tisdag 26 mars 17:28

Tisdag ... ja ... vad kallar man tiden när klockan är 17.30. Det är inte kväll .... afton typ? Det är 3 minusgrader och ... appen säger mest soligt ... men jag vet inte ... nog är det rätt så mycket moln enligt mig :)  Sol upp 5.09 och ner 18.11   ...

Av maria tafvelin - Lördag 16 mars 08:46

Lördag morgon. 3 minusgrader och halvklart. Sol upp 5.46 och ner 17.40 Har precis ätit en rostad macka med avocado och rödlök efter morgonpromenad med hundarna. "Ring så spelar vi" ljuder från högtalaren :)   Då var det helg igen, veckorna går fo...

Av maria tafvelin - Söndag 10 mars 15:11

Söndag eftermiddag. 3 plusgrader och strålande sol. Sol upp 6.07 och ner 17.22   Kom precis in från en längre promenad med hundarna. Men så helvetiskt härligt med sol och några plusgrader! Det gäler att passa på att njuta innan sommaren kommer me...

Av maria tafvelin - Torsdag 7 mars 15:21


HÖrrni. Det är väder, det är SOL, det är soluppgång, men flera timmar till solnedgång. Dagar har gått, mat har lagats och ätits, tårar har runnit (av glädje) skratt har bubblat....    Dag Sixten Ingemar Johansson. Född 2/3 kring 18-snåret. Lagom ...

Av maria tafvelin - Söndag 3 mars 11:44

Söndag mittppådagen. 2 plusgrader och molnigt.... solen Vill lysa igenom men orkar inte riktigt. Sol upp 6.33 och ner 17.00   Igår blev jag mormor igen, till en liten kille :) :) :)  Hannah och Robbans första barn <3 Man svävar som på moln kan...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards