Alla inlägg under september 2018

Av maria tafvelin - 2 september 2018 08:46

Söndag morgon. 13 grader och sol. Det blir YTTERLIGARE en superfin dag!  Igår var jag ju och hade en dagskurs, typ "aktivitetsdag" för en "valpträff" (de var 10 månader gamla) goldenhundar. Så himla kul! När jag kom dit, till uppfödarnas sommarstuga, stor tomt, ensligt till ... sprang typ 8 goldens runt på gården lösa. Det kom 2 till, jag TROR att det var 10 hundar,, kan ha varit några fler ... fniss. Jag körde lite allmänlydnad, lite agility, sen fick vi supergod lunch ute på altanen, och efter det blev det nosework. Hundarna hade egen badblats som de gärna nyttjade

 

Alla hundar var trötta och nöjda, det var ägarna åxå, när de stoppade in sina hundar och skulle köra iväg till respektive hem. En kvinna var från Sundsvall, en annan från Åsele ... så de hade ju en bit att köra. 


När jag kom hem gick jag ut en sväng med hundarna, sen var jag faktiskt rätt trött. En stilla kväll framför tvn, med den underbara doften av änglatrumpeterna från balkongen

 


Vet ni .... det här hittade jag i min bil häromdagen. Såg den direkt jag öppnade bildörren

 

VEM har lagt en snusdosa i min bil? DET skulle jag vilja ha ett svar på .... fniss. Enda gångerna jag inte alltid låser bilen är när jag stannar till för att springa in och köpa nåt på Konsum, men nyckeln tar jag alltid med mig så att ingen kan starta bilen och dra iväg. Måste ju vara  nån som hoppat in i fel bil och tappat snusdosan när de upptäckt sitt misstag och fått sjukt bråttom att hoppa ut .... fniss


Idag planerar jag nosework och längre promenad. Planerar även att åka till Boviken och hämta ett gäng flyttkartonger så att jag kan börja packa sådant som jag kan köra iväg redan nu. Att flytta är så himla mycket jobb med, så att få börja så smått redan nu, vore ju perfekt. Litet minus att det ser ut som det gör på gården iom asfaltsjobbet ... men ... det ska nog ordna sig

 

Nä ... det är väl dags att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna så att dagen kan börja på allvar. Ha en underbart skön och värd Söndag!


Gomorron

Av maria tafvelin - 1 september 2018 07:19

Lördag morgon. 4 plusgrader och klarblå himmel, tokfint! Idag är ingen vanlig dag. Kelly fyller 12 år!

 

Inatt har hon inte hostat, utan sovit gott, så jag hoppas att medicinen sett till att vattnet i lungorna är borta. 


Det blir dock inte att fira hennes födelsedag förrän i eftermiddag, eftersom jag ska hålla en hundkurs idag 10-15 i Flarken. 


Nu har jag haft semester i 2 veckor, och har alltså 2 veckor kvar. Varenda dag har jag njutit och det har ju varit en hel uppsjö med värda grejer under de här veckorna. Resterande tid blir nog att lägga på förberedelser inför försäljning av lägenheten, och flytt. Så himla tajmat :)


Kaffet snart uppdrucket, sen blir det morgonrunda med hundarna innan jag ska packa ihop det jag ska ha med mig på hundkursen.  Ha en fantastisk lördag och kom ihåg - det är upp till Dig att fylla dagen med värda grejer!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards