Alla inlägg under juni 2019

Av maria tafvelin - 22 juni 2019 06:37

Lördag morgon. 15 grader och sol .... några vita fluffiga moln seglar runt däruppe, men solen överväger. 


Igår efter att ha varit ute på morgonrundan, blev det lite städning och fippel härute på gården tillsammans med Hannah och Robban, sedan tog jag ut Theo och Alice var för sig och tränade en sväng. De fick även ligga ute på gården och tugga ben, då det var för varmt för någon vidare aktivitet.


   


Hade egentligen tänkt äta en sill-lunch, men jag glömde bort det i hastigheten, det blev en kall öl på uteplatsen istället

 

Sedan blev det dags för midsommarmeny, och till förrätt blev det sillmacka med västerbottensost. 

 

Appen hade ju hotat med att det skulle regna, och vara sol bara där kring kl 17. Jag kan säga att appen var helt ute och cyklade, då det var sol och varmt hela dagen, och hela kvällen. Till middag blev det grillad fläskytterfilé och potatissallad

 

Det smakade alldeles förträffligt. Senare på kvällen gick jag över till Hannah och Robban, där var även Pernilla, Mattias, Otto och ett helt gäng gäster. Jag blev kvar till strax efter 01. 


Mitt hjärta blöder idag. Det är på dagen 9 år sedan Paddy kom in i mitt liv

         

   

 

Paddy var den vänaste av alla själar jag mött. Han var en stor filosof .... satt ofta och tittade i fjärran och bara .... funderade, det såg man. Vad han funderade på, det vet jag dock inte. Han var tystlåten, försiktig och mjuk. Han hade ett stort, varmt hjärta. 


Den här dagen för 3 år sedan, miste jag Cornelis.   

       

           

Cornelis, han var allt annat än tystlåten och försiktig. Han var som en bulldozer som brötade sig fram genom livet. Han var tung, stark, omöjlig att stoppa .... men han hade precis som Paddy, ett stort, varmt hjärta. 


Idag ska jag ägna Paddy och Cornelis många tankar. Jag vill hålla liv i minnena, och på årsdagar blir det extra starkt.


Solen gick precis i moln och det ser faktiskt ut som om det skulle kunna börja regna inom kort. Såpass fort kan det ändra sig .... skrev ju nyss att solen övervägde, och att det endast var några vita fluffiga moln .... hips vips är läget annorlunda ... precis som livet. Jag är glad över att jag var vaken tidigt, så att jag hann se solen. Man vet aldrig hur länge den ska stanna ... hur länge den ska skina ....  Man vet aldrig hur länge man har den framför sig. Man vet bara att den skiner just i det ögonblick man ser den. Det ögonblicket ska man ta vara på. 


Igårkväll kring 20-snåret, kände jag mig amazing. 

 

Den känslan ska jag försöka återskapa idag. 


Idag, Midsommardagen, har jag inget planerat. Det får bli som det blir. Enligt appen (jo, jag kollar mycket på den, och försöker ha tillit till den ... fniss) så blir det inte varmare än 17 grader idag, och DET passar mig alldeles utmärkt. Kanske både blir spår till hundarna, samt cykeltur :)   Igår var det ju så sjukt varmt, men jag sa flera gånger högt:

- Jag ska INTE klaga på värmen idag. Just Idag ska jag hålla käft. 


Det här med att hålla käft är ju inte min starkaste sida. Ibland vore det smidigt om jag faktiskt gjorde det. Höll käft. Var som alla andra och bara gled med .... utan att ifrågasätta. Höll käft och simmade med strömmen. Simmade tyst, utan att promt måsta upp till ytan och rasta rösten. Höll käft och gled runt .... Tyst. Bara log åt allt .... log ... men framför allt HÖLL KÄFT. 


Klockan är snart 7.30 och det är drygt 40 minuter sedan jag startade perkon. Jag ska hälla upp tredje koppen, sörpla i mig den och sedan lite försiktigt dra igång dagen. Sparka av mig tofflorna, hänga upp morgonrocken och låta dagen bli som den blir. 


Ha en bra Midsommardag. Fyll den värt!


Gomorron




Av maria tafvelin - 21 juni 2019 06:54

Fredag morgon. Midsommarafton. 14 grader och mulet. Appen säger att vi kanske får se lite sol kring kl 17, men sedan försvinner den igen. Jamen ... då planerar jag in att grilla kl 17 :)


Igår var jag och byggstädade ett typ 5-miljoners nybyggt hus. Eller, ja ... det var inte helt färdigt på övervåningen, och all el var inte heller klart ...  Det är superhäftigt att ena dagen vara i en så gammal och risig lägenhet att man känner sig öm i hjärtat att någon måst bo så .... och andra dagen i en flång ny bostad .... och en annan rolig detalj är att man upptäcker saker som är helt vansinniga i sin lösning .... i det här nya huset ... hur fläkten är placerad, helt galet ... och vitrinskåpet i köket .... vansinnigt ... när man öppnar dörrarna har man bara en dm till fläkten, så hur man ska få något in och ut ur DET skåpet .... det undrar jag. 


Efter jobbet åkte jag och handlade inför midsommar. Ska iväg idag igen, och köpa jordgubbar och färskpotatis. De hade slut jordgubbar på IcaMaxi, men det skulle komma senare igårkväll. Färskpotatis, det kom jag på när jag stod i kassakön att jag glömt. Det var rejäla köer till kassorna ska jag säga ... bakom mig stod en ung mamma med sitt lilla barn ... och man kunde ana att barnets tålamod höll på att rinna ut .... shoppa på IcaMaxi var roligt en Stund, inte mer. 

- Gå före du, sa jag

- Tack så hemskt mycket

När hon fått upp allt på bandet, kassörskan tryckt in allt, och hon skulle betala, vände hon sig mot mig och tackade igen. Själv har jag ju en ängels tålamod, samt fick åka hem en timme tidigare med fullt betalt, så jag hade ingen brådska :)


Hem, ut med hundarna, grunna på middag. Hmm .... jamen ... soppa var ett tag sedan, och det var ju ändå Torsdag. Klöste fram en liten påse köttfärs ... så det blev soppa på köttfärs, morot,  vitlök och chili. Riktigt gott!

 

Satte mig i soffan med hundarna efter maten .... jäklar så trött jag var ... småslumrade ibland... det gjorde hundarna åxå 

 

21.30 gav jag upp, kvällspinkade hundarna och gick isäng. Vaknade 6.15 i morse

   

När Alice märker att jag tar på mig glasögonen och tar upp telefonen ..... Då vill hon kramas och pussas. För er som har, har haft, eller ens träffat en staffe, vet att när de vill pussas och kramas, då kan man inte freda sig .... fniss. Samma sak varje morgon ... och när jag säger :

- Så, nu ska matte kliva upp

då KASTAR hon sig upp och hoppar ner på golvet. Ibland följer hon mig ner, men ibland går hon bara med mig fram till trappen, och när jag gått ner, vänder hon om och hoppar upp i sängen igen. Rolig morgonrutin ... fniss. Theo, han låter sig inte påverkas, han ligger kvar i sängen. Punkt. 


Jag måste köpa lite mer jord idag. Ska plantera om monsteran till en större kruka .... måste även plantera de två skotten änglatrumpet som rotat sig ... jag kommer nog aldrig att bli helt utan änglatrumpeter .... fniss. Har 5 st. härutanför ... 


Fåglarna kvittrar härutanför ... tycker nog att det ljusnat lite åxå .... inne på tredje koppen, så snart är det dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Funderar på att köra lite dw med hundarna idag, sedan blir det att ladda för midsommarfirande :)  Men oj ... vad ska jag ha på mig?  jomen .... blir det inte så himla varmt så kan jag ha den nya blusen och linnet som jag fick på morsdag .... det blir toppen. Blir det varmt ... ja, då får jag ta jeansshorts och linne. Firar man med sig själv så är det inte så noga ... fniss. 


Ha en superhärlig midsommarafton!!! Ta tillvara på Dagen och fyll den med värda grejer!


Gomorron 

Av maria tafvelin - 20 juni 2019 05:35

Torsdag  morgon. 12 grader och halvklart. Ser inte ut att ska spricka upp förrän på söndag. 


Igår när jag städat färdigt i den gamla lägenheten var klockan 9.30 och resten av dagen blev det att moppa trappor i 12 trappuppgångar. Jag höll på att svettas ihjäl. 4 våningar, 8 trappor i varje trapphus ...   Idag ska jag byggstäda ett splitternytt hus :) 


Efter jobbet åkte jag och hämtade ett gäng glas jag köpt på fb. Typ 16 vinglas och 12 ölglas ... samt några udda glas som var snygga ... allt för en hundring. Hem, en kort sväng med hundarna, sedan mat. Gjorde en kycklingkebab i pitabröd

 

Efter maten tog jag en cykeltur med hundarna runt lillbyn. Magiskt!


  Fördelen med trehjuling, förutom att den är stadig så man behöver ingen balans, är att man kan cykla så sakta att hundarna kan skritta. Bra att kunna byta tempo då och då :)


Jag var så himla trött igårkväll ... duschade och la mig tidigt. Upptäckte nu på morgonen att jag nått -15 kg. Yihaa!! Typ 10 kvar :)  


Nä ... jag har nog inte tid att sitta här på mitt supersöta kontor längre ... måste sparka av mig tofflorna och hänga bort morgonrocken. La mig ju med blött hår igårkväll .... så det krävs väl nån stund för att tämja luggen, om vi säger så ... fniss. Ska fortsätta fundera på midsommarmenyn .... kom inte så långt på den igår. Att det blir sill och färskpotatis någon av dagarna, DET är ju spikat ... men i övrigt. Ja, egengjord potatissallad till grillat .... blir det åxå. Jordgubbar känns åxå självskrivet ... Nåja, får jobba med det i afton, och skriva ihop nåt kul. :)


Ha en finfin torsdag, fyll dagen med nåt värt, i vanlig ordning :)


Gomorron

Av maria tafvelin - 19 juni 2019 05:17

Onsdag morgon. 14 grader och det har precis slutat regna. Appen säger att det ska klarna upp och bli full sol mitt på dgen, men att det ska regna torsdag, fredag,lördag. 


Igår påbörjade jag en flyttstädning i en lägenhet, blir färdig idag före lunch är tanken. Det var lite intressant när jag skulle bära in alla städgrejer. Jag hade ju fått en nyckel, och när jag kom fram visade det sig att jag inte kunde få fram något namn när jag tittade på mitt schema i telefonen. All information står inskrivet där, men nu hade jag bara en nyckel, och inget namn. Ringde chefen och frågade. När han sa namnet på kunden såg jag ju att det inte fanns någon sådan i trappuppgången. Det fanns en med samma efternamn, men initialen på förnamnet stämde inte. 

- Men det måste ju vara där, sa han. 

- Ok, svarade jag


Jag gick längst upp och hittade namnet (som inte stämde till hundra procent) och provade nyckeln. Nej, den passade inte. Ringde upp chefen igen 

- Nyckeln passar inte

- Men så himla konstigt, är det inte bara låset som kärvar då?

Provade igen. 

- Nej, det går inte. 

- Jag kommer förbi. 


Jag gick ner i entrén och väntade, och efter några minuter dök chefen upp och tog nyckeln. Han gick upp och provade nyckeln. 

- Fan så konstigt .... jag måste ju ringa hon som beställde jobbet. 


Han ringde henne och det visade sig att hon som beställt jobbet hette En sak .... men det var bara det att det var hennes mammas lägenhet, och mamman hette något helt annat .... fniss. 


Efter jobbet åkte jag och handlade lite, sen hem för att ta ut hundarna. Till middag blev det lax. Så himla gott!


 

Körde laxen fryst ett par minuter på full effekt i mikron. På en tallrik la jag färsk spenat, gurka och melon. Kastade ner några sparrisar i kokande vatten nån minut, la på dessa på tallriken åxå. Skar laxen i bitar och la dem över alltihop. Rev färsk ingefära på, samt pressade lite limesaft. En nypa flingsalt och maten var klar. Snabbt, enkelt, supergott!


Lite småfippel, lite tv .... sen blev jag så sugen på att prova cykla med hundarna. Sagt och gjort. 

Waow!! Vilken FRIHET!!!!  Helt underbart!!! Jag till och med grät en liten tår, så lycklig blev jag :)


 

Det blev ingen lång tur, typ 2 km. Det var ju rätt varmt ute, och jag ville bara kolla så att det funkade, och SOM det funkade! Hundarna är ju helt fantastiska, cykeln stadig och fin ... Helt underbart!


När jag kom tillbaka hem, var Hannah och Robban ute på gården, jag följde dem ett varv runt härute så de berättade om planer de har. Superkul :)   Sedan in och duscha och sjunka  ner i soffan med hundarna. De var trötta efter cykelturen


   

Vet inte riktigt vad klockan var när vi gjorde kväll här på 231, men jag somnade direkt jag la mig i alla fall. Vaknade 4.45, en kvart innan larmet drog igång och hann få den sedvanliga morgonkramen av Alice


 

Nu är jag inne på kopp nr 2, hundarna har kommit ner och snarkar i soffan. 


Det här blir en bra dag. Jag jobbar nära, hinner hem på lunchen ... kommer att hinna hem i morgon åxå. Till veckan vet jag bara torsdag och fredag - flyttstädning såpass nära att jag lätt hinner hem då åxå :) 


Idag ska jag i huvudet skissa upp min midsommarmeny. Hur mycket det än kommer att regna, så är det ju midsommar, och det innebär midsommarmeny :)  Frågan blir bara om man ska äta ute eller inne, samt ifall grillen kan stå på min uteplats eller om den ska stå under tak. Det är de enda frågetecknen inför helgen :)


Nä .... om jag skulle ta och sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Även om klockan inte är jättemycket, så har dagen ändå börjat. Nu är det upp till Mig att fylla dagen med värda grejer! 


Gomorron

Av maria tafvelin - 18 juni 2019 05:29

Tisdag morgon. 14 grader och klarblå himmel. Appen säger att det ska bli 25 grader idag. Igår var det 27 och det var fruktansvärt! Efter lunch var det storstädning i trapphus, och en kvinna som var ute på gården när jag och mina kollegor kånkade hinkar, stege och moppskaft sa:

- Jag tycker uppriktigt synd om er i den här värmen. 

Jag skötte fönsterputsning och väggar igår, och en lite kul grej var att det kom ut en tjomme med fönsterputsargrejer och började putsa fönsterna till sin lägenhet.

- Jag blev inspirerad, sa han ..... fniss. 

Ärligt talat så var det så varmt att jag var illamående stor del av dagen. DET är inte kul ....  Gruvar lite inför idag, men idag jobbar jag på ett flyttstäd så jag behöver i alla fall inte kånka runt på grejerna. 


Jag började ju morgonen igår med att, efter ha varit ut med hundarna, gå över och sjunga för Robban som fyllde år.  Kl 19 var det tårta och kaffe, Pernilla, Mattias, Otto och en kompis till de alla kom åxå. Jag gick över kring 18 för att hjälpa Hannah lite med tårtan, då hon kom hem från jobbet, men gick över till mig direkt jag gjort stommen, då åskan gick så förbaskat. Snacka om blixtar och dunder! Theo är rätt så påverkad, medan Alice är sitt vanliga coola Jag. Strax efter 19 gav åskan upp så jag gick tillbaka. En liten tårtbit och en skvätt kaffe - mums!


Hem igen, plugga i alla kontakter jag slitit ut, sitta i soffan och se tv med hundarna en stund innan det var dags att gå ut för kvällspink. Satt och kollade på instagram ... för er som följer min matblogg - gå in på inlägget jag gjorde i söndags och kolla vilka som tryckt "gilla" på den bilden. Scrolla och läs alla namn ...   :)   För er som inte vet att jag har ett matinstagram - kolla in mariasmatbilder. 


Dagarna rullar på och vi har redan passerat mitten av Juni. Det gäller verkligen att vara närvarande varje dag så att man inte sitter där i slutet av Augusti och förbannar att sommaren redan är slut. I sommar har jag ju ingen semester, vilket för första gången känns mindre kul. Det är väl för att jag jobbar heltid. När jag jobbade på Wallins, tog jag inte ut någon semester de första 2 åren, det tredje året tog jag ut 2 veckor, och år 4 och 5 tog jag ut 4 veckor, när alla andra kommit tillbaka i mitten på augusti. Nu blir det lixom tillbaka till att inte ha semester. Hur blir det nästa sommar? Ingen aning. Hur länge blir jag kvar på det här jobbet? Ingen aning. 


Det enda jag vet med säkerhet är att det är dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och gå ut. Ha en Bra tisdag, fyll den med nåt värt!


Gomorron

Av maria tafvelin - 17 juni 2019 05:48

Måndag morgon. 18 grader och klarblå himmel. Appen säger att det ska bli åska mot eftermiddagen. Jädrar så varmt det har varit i helgen! Igår blev det en kort morgonrunda, sedan lastade jag hundarna i bilen och körde till RackArena för att klippa gräset. Hundarna sprang som dårar ett tag, sedan la sig Alice i skuggan. Theo vill gärna springa mer, så han sprang väl i 2.5 timmar typ, fast mellanlandade i skuggan emellanåt. 


 

När vi kom hem var Hannah och Robban ute på gården och fixade, så jag gick ut och hjälpte till. Bland annat så fixade vi bort lite i deras blomrabatt där det var så övervuxet att man inte såg att de faktiskt har pioner :)   Ja, Hannah knipsade bort växtligheten som fanns vid min uteplats, som tog alldeles för mycket utrymme ... det gick ju knappt sitta där nu när det vuxit upp ordentligt. Vi tog min trehjuliga cykel - Triken, som Hannah säger, och forslade bort allt till baksidan där det startats en kompost. Robban provcyklade och jag framförde de problem jag haft när jag cyklat ... det känns som om jag ska tippa, och det bara drar iväg åt sidan ... Vi lastade korgen baktill på cykeln och jag skulle cykla till komposten med det. Det började dra snett, mot hundgården .... Robban ropade:

- Lita på den, sväng ordentligt med styret! Lita på den, du tippar inte. 


Ja, att man ska svänga med styret, torde låta som en självklarhet .... men .... det är knepigare än man tror, att cykla på en trehjuling. Gjorde som Robban sa, och vet ni .... det gick superbra :)


Sedan blev det ett pass nosework för Theo och Alice. Måste skaffa ihop så att jag kan köra fler behållarsök. Det blir mest bara utomhussök nu, och speciellt Alice borde få fler behållarsök för att riktigt förstå vad hon håller på med. Ska ordna det. 


In i svalkan en stund, sedan rigga grillen med ny  kol. Hade tidigare lagt en skiva karré i marinad som jag skulle grilla. Till det gjorde jag en potatisgratäng i mikron, på En potatis. Gick superbra, och middagen blev mumsig :)


 

Hade gärna velat cykla en sväng med hundarna, men det var alldeles för varmt

 

Det blev en sväng ute på gården med spaden för att gräva upp rötterna på det Hannah knipsat bort åt mig

 

Det var gårdagen. Jo, jag tvättade lite filtar, drog ut torkställningen och hängde tvätten ute. Torkade på ett par timmar. 


Idag fyller Robban år, så det blir att gå över dit efter jobbet och uppvakta honom.  Nu ska jag sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Ha en Bra Måndag, ta tillvara på dagen och fyll den med värda grejer!


Gomorron

Av maria tafvelin - 16 juni 2019 07:35

Söndag morgon. 19 grader och klarblå himmel. Appen säger att det ska komma ett par moln på himlen frampå dagen, men det ska bli varmt. Väldigt varmt. 


Igår orkade jag inte vänta tills Pernilla kom med Otto, utan jag gick dit strax före 8 och hämtade honom :)  Vi började med att gå runt byn, och han somnade typ halvvägs, men vaknade när vi kom hem. Vi gick över till Hannah och Robban och sa gomorron, sen kollade vi till växthuset och jordgubbslandet, vi hade sångstund och gåträning ... han var trött så jag la honom i vagnen och gick ut på gården

 

Men nä .... han var inte i sovläge ... och när Hannah och Robban kom ut och åt frukost på trappen, och bjöd på kaffe  inglasningen ... då piggnade han till på riktigt och körde lite krypträning på bordet :)


När kaffet var uppdrucket skulle Hannah gå in och börja städa och Robban åkte iväg för att hämta en åkgräsklippare. Jag gick in och gav Otto mat, han fick spagetti med köttfärssås, och till efterrätt mosade jag en jordgubbe. Det blev uppskattat. Jag hann bara tvätta av honom så kom Pernilla för att hämta honom. Hon hade lastat bilen full med grejer för att åka ut till stugan i Tåme med honom. Mattias jobbar hela helgen så han kunde inte följa med. Stugan ligger så nära havet man överhuvudtaget kan komma, och vädret var ju underbart för att spendera hela helgen, så hon sov över och kommer väl kanske hem ikväll. 


När Otto åkt drog jag iväg på Solbacken och inhandlade lite grejer, gick en runda på nyöppnade lager 157, sen åkte jag hem igen för att städa. Jag satte ut hundarna på gården så att de fick fortsätta tugga på de gigantiska benen jag köpt på Björkis. När de tuggat nån timme tog jag in dem igen och vi satte oss på balkongen.


 

En kall bärs på ballen satt som en smäck ... men det var så nedra varmt så när bärsen var slut, så gick vi in. Sedan var det dags att starta grillen.

 

Hundarna låg i hallen framför den öppna ytterdörren, och njöt i solen.

   

Jag skivade några potatisar och kastade ner i airfryern medans jag väntade på att grillen skulle bli varm. Grillade en skiva karré. 


 

Efter maten blev det soffläge med underbar utsikt

 

I morse vaknade jag 4.50 av att hundarna kastade sig ner från sängen och sprang ut på balkongen. Säkert nån hare eller rådjur som spatserade förbi. Rådjuren har trampat upp en stig vid Hannah och Robbans hus, tätt vid deras husvägg, över gräsmattan och genom häcken. Jag har funderat varför det är en stig genom häcken, men Hannah berättade igår att det är rådjurens passage. De ska ju sätta Ny häck, men kommer att ha ett hål där i hörnet så att rådjuren har kvar sin passage. 


Idag ska jag ta hundarna och åka iväg till RackArena för att klippa gräset. Tror jag ska tvätta nån tvätt och bära ut torkställningen så att det får torka ute. Såg att Hannah gjorde det igår, och blev sugen på att göra det jag åxå. 


Nä ... kaffet har jag druckit upp, nu återstår att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Nästan en hel söndag är kvar att fylla med värda grejer. 


Gomorron


Av maria tafvelin - 15 juni 2019 06:40

Lördag morgon. Klockan är inte 7 än, och det är redan 16 grader. Jag vaknade kl 6, pigg som en lärka :)


Igår hade jag ett repstäd, på papperet, det visade sig vara ett kombinerat flytt/repstäd som var helt omöjligt att hinna ensam på En arbetsdag. Supercool planlösning på lgh, en sån kanske man kan bo i när man blir såpass gammal att man inte orkar bo kvar här i huset :)


Eftersom jag jobbade såpass nära hem, så hann jag gå den lite längre skogsrundan på lunchen :)

 

Det var skönt!  


När jag kom hem från jobbet såg jag att Pernilla, Mattias och Otto var hos Hannah och Robban, så jag gick över och fick umgås med dem en stund. Otto skiner upp när jag kommer, det är helt underbart! Jag ska få passa honom nu på morgonen när Pernilla är och tränar, hon kommer förbi med honom runt 8.30, då ska jag promenera runt byn med hundarna, och honom i vagnen. 


Fredagkvällar är jag otroligt trött, och igår var inget undantag. Det blev enkel mat - stekt kyckling med vitkål, morot och ingefära. 

 

Tv-kväll med min nya rutin - slumra till halvkassa program... fniss. 


Idag ska jag som sagt börja det värda med att få umgås med Otto ett par timmar, sedan ska jag lägga spår till hundarna, och åka iväg på Solbacken för att handla. Jag och Hannah ska väl ut en vända i växthuset och gallra lite i grödorna. Förresten, på tal om växthus .... Pernilla vill ju åxå så himla gärna ha ett växthus. Deras tomt är under byggnation om man säger så, så i sommar hinner de inte göra "klart" ... men Mattias gav Pernilla ett växthus i 30-årspresent! :) Hon blev ju överlycklig naturligtvis, och nästa sommar blir det att hjälpa till även i DET växthuset. Så himla kul! :)


Nä, om jag skulle sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Hundarna slumrar i solen utanför kontoret och bara väntar på morgonrunda ... eller åtminstone frukost ... fniss


 

Ha en riktigt Härlig Lördag!  Kom ihåg att även SMÅ värda ting, är just VÄRDA ting. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards