Alla inlägg den 26 februari 2018

Av maria tafvelin - 26 februari 2018 07:32

Måndag morgon. 10 minusgrader och oerhört lätt snöfall. Inatt har jag verkligen sovit uruselt. Vaknat hur många gånger som helst, haft svårt att somna om. Hoppas den här dagen blir lätt och lindrig på jobbet :)   


Kl 9 startar jobbdagen, med personalmöte. Det har ju varit rätt turbulent i slutet, mycket har hänt, men nu verkar det rikta upp sig :)   Skriver mer om det senare, när allt är spikat :)


Snart startar ju SM-veckan här i Skellefteå. Läste igår att några ungdomar på skoter, kört hejdlöst på de spår som anlagts för skidorienteringen, trots tillsägelser om att de inte får köra där. Visst är det hemskt när respekt, etik, moral och lagar, fullständigt pissas på. Dessa ungdomar hade kamera på hjälmarna, för att, förmodligen filma sina fantastiska åk, och lägga upp på sociala medier för att få gillamarkeringar. Hoppas verkligen att, när de lägger upp filmerna (om de nu vågar efter norrans artikel) får en helt annan respons än de var ute efter. 


Att det ska vara så svårt att lära sina barn, åtminstone hyfsat, vad som är rätt och fel, åtminstone vad som är ok, och vad som absolut inte är ok. Men ... sett till många föräldrar, så beter de sig exakt likadant själva, och vips har ju ungarna tagit efter. Inte konstigt, men jävligt irriterande. 


Nä, nu ska jag hänga bort morgonrocken och dra igång dagen på allvar. Morgonpromenad, sen jobbet. Ha en bra dag, fyll den med nåt värt.


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards