Alla inlägg den 30 mars 2016

Av maria tafvelin - 30 mars 2016 17:16

Nä ... det var nog aldrig  menat ... att jag skulle ha bil alltså. Som Hannah sa igår: mamma, du har så jävla dålig karma när det gäller bilar ...... fniss ... jo, det skulle man kunna säga .... 


Susanne, hon som har Rackarungarnas hundskola, RackArena, Rambobanan och hundspannsföretaget Rascal Huskeys .... (hädanefter i inlägget kommer jag bara att benämna henne Susanne)    hon har ju vid ett flertal tillfällen sagt: men, köp vår Opel, vi ska sälja den ... det här var redan innan jag köpte min nuvarande plåthärk. Jag har tackat nej till opeln, då jag anade att den skulle ligga i en prisklass jag inte riktigt hade råd med. (för plåthelveteshärken har ju inte alls kostat mig något ... host)    


Häromdagen sa jag till Susanne: Är Opeln fortfarande kvar?  Jag är så jävla less nu så det finns inte. 

- jo, den är kvar. 

- Jag köper den

- Fint, ska prata med sambon. 


Guess what?!

När susanne ens knystar till sambon att jag var intresserad .... då går opeln sönder. De har inte haft ett enda bekymmer med den överhuvudtaget, men när den hörde att den möjligtvis skulle hamna på MIN parkeringsplats .... då pajar bromsarna. Den står på verkstan nu. Väntar på att få höra om prislappen på lagningen matchar bilen överhuvudtaget. 


så ... nä .... vad tror ni om cykel? Kan det vara nåt för mig? Med min balans söker jag nu en cykel med minst tre hjul, alternativt fyra. 


Catti, hon som sköter faktureringen på Wallins .... hon skakade bara på huvudet. Hon vet inte ens vad hon ska säga längre. För ett tag sedan sa hon: Vet du .... om jag inte känt dig, och VET att det är sant, så hade jag trott att du bara hittar på, när du skriver på bloggen om dina bilar. 


ja, hahahahahahaha, vafan, jag tror ju knappt att det är sant själv!!!!


När jag skulle åka från jobbet i Byske idag, så glömde jag bort mig. Jag satte fast säkerhetsbältet i fästet på förarsidan. FAN . Blev ju tvungen att åla ut ur bilen. Det skulle faktiskt vara oerhört skämmigt om någon såg mig. Bilbälten är kortare än man tror. 


Nåja. Ålade ur bilen efter jobbet, har varit ute med hundarna .... ska vispa ihop nåt att äta. Kolla bilannonser? 

- vet inte om det överhuvudtaget löns.   fniss


Tjing så länge

Av maria tafvelin - 30 mars 2016 07:00

Idag fyller Paddy 7 år :)  Grattis Paddy Cool aka Långben :)

   


På de där bilderna var han bara 1.5 år. Här är några nyare foton:

     

Han har i alla fall väldigt lätt för att ställa om mellan aktivitet och passivitet :)


Hur födelsedagen riktigt ska firas återstår att se, nån solorunda blir det i alla fall :) 


Vi börjar dagen med tre koppar kaffe och en morgonpromenad precis som vanligt, sen skissar vi upp dagen i grova drag och tar det därifrån. Ha en fin onsdag!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards