Alla inlägg den 7 juni 2016

Av maria tafvelin - 7 juni 2016 07:01

Tisdag morgon. Står i mitt supersöta lilla kontor och dricker kaffe. Efter ett par lediga dagar, är det återigen dags för jobb :)    Men, först går vi igenom mina härliga, lediga, värda dagar :)


I söndags, efter en härlig morgonpromenad, lastade jag in Cornelis i bilen och åkte till Bureå-skogarna. Där mötte jag upp Hannah, Robban och deras hundar. Lilly skulle få gå ett spår. Robban la ett 400 m långt spår med rådjursklöv, och eftersom vi hade lite småbråttom så blev det inte så lång liggtid. Snustorrt i backen var det åxå, så vi gissade att hon skulle få det tufft, då hon har en tendens till att ha så jädra bråttom. Hon tappade spåret en gång, och gjorde då en tjusig lov tillbaka en bit och plockade upp det igen, sen direkt på klöven. I gps:en kunde vi i efterhand se hur bra hon faktiskt gått :)    Lille Milo fick gå ett mikrospår åxå, och han hittade klöven :)


Cornelis blev så uppspelt av att vi körde in i skogen, att han kissade på 3 av 4 bäddar i bilen. Tog ut honom på en kort runda i skogen medans Robban la spåret, och C var otroligt uppjagad. In i bilen igen med honom medans vi gick spår. Han lugnade ner sig och var faktiskt tyst i bilen sen. 


Efter spåret, åkte vi iväg till Rackarena och Rambobanan. Jag ville gå banan med Cornelis. Det var mycket folk, både i arenan och banan, så C fick fullt upp i skallen. Han kämpade sig igenom banan, säkerligen på kortaste tiden ever. Labyrinten kutade han igenom som om han inte upptäckte hindren på vägen.  Lastade honom och åkte hem.

 

Under eftermiddagen hittade jag en frys på blocket. 500 kr, finns i stan. Perfekt! Igår efter morgonpromenaden, tog jag Paddy på en solorunda. Alltså, jag bor så himla vackert!

 

5 km promenad, sen åkte jag hem och lastade Kelly och Molly för avfärd till RackArena.

Det blev lunch där för mig, medans hundarna rusade runt 

 

Körde lite agility med båda, innan vi tog oss an Rambobanan

               

Hem, upp med hundarna, och ut på Solorunda med Cornelis. Han fick bära lite, för att ha en arbetsuppgift. Han älskar att bära, blir stolt som en tupp 

 

Kvällen gick i lugnets tecken

   

Hittade en fin bit svensk entrecote på coop, så min nationaldagsmiddag fick bli en köttbit. 

 

Jo just ja, jag har ju hunnit städa ute på balkongen åxå, och sålt de där potatislådorna jag haft där. I år blir det nåt annat :) 


Efter jobbet idag, drar jag och Hannah iväg och hämtar frysboxen. Jag får ställa den i gemensamma hobbyrummet. Som ordförande Lars sa: hundarna är ju din hobby, så att du har deras mat i hobbyrummet känns logiskt :)  Så, frysen ska in mellan arbetsbänk och nåt slags av såg. Blir kanon :)  


Nä, dags att väcka hundarna och gå ut. Ha en riktigt bra, värd dag!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards