Direktlänk till inlägg 28 september 2017

Har det inte HÄNT nåt??

Av maria tafvelin - 28 september 2017 14:00

Det märks att jag varit van att blogga på morgonen, innan jag åker till jobbet. Nu när jag börjar kl 06 har jag dock inte gjort det alla dagar .... minuterna är rätt så inrutade mellan 4.30 och 5.30 kan man säga .... fniss. Jag förstår ju att ni som följer min blogg börjar undra om det inte Hänt ett enda smack sedan i söndags, alternativt att det VERKLIGEN hänt nåt som gör att jag inte kan skriva. Nä, jag har bara inte haft den rutinen :)


Måndag och tisdag löpte väl på som vanligt vad jag kan minnas. Hem från jobbet, ut med hundarna .... Har det varit nåt mer? Minns inte ... fniss. Här ser man hur viktigt det är att man skriver ner vad man gör, annars vet man inte vad man har gjort :)


Igår har jag i hyfsat färskt minne i alla fall :)    Efter jobbet åkte jag på Friskvårdskompaniet och körde 40 minuter på crosstrainern. Hem, sedan en 40 minuters promenad med hundarna. Igår var det ju faktiskt sol och rätt så varmt, tror det var 14 grader när jag kom hem från friskvårds. 


I morse var det 5 grader på morgonrundan. Jag tog på vantarna :)  På fikarasten på jobbet, läser jag alltid norran på nätet (medans jobbarkompisarna läser pappersnorran .... men de nyheterna läste man ju igår på nätet ... fniss)  Eftersom vi är flera som bor åt det här hållet, jag i Ursviken, och några till i Skelleftehamn, 4 km bort, så läste jag högt: En komplicerad vattenläcka har upptäckts och boende i Ursviken och Skelleftehamn uppmanas att inte slösa med vattnet. Hoppa över morgonduschen och använd så lite vatten som möjligt. 

Nu har jag läst uppdateringarna, och skolorna verkar vara mer eller mindre utan vattentryck, så det ska nog köras dit bajjamajor. Det körs ut engångstallrikar till skolor och förskolor så att de inte ska behöva diska. Ok, då ska jag inte diska idag jag heller :)   Skämt åsido, kollade om jag hade vatten i kranen, och det är superdåligt tryck, så det kommer förmodligen att ta slut. Jag såg, när jag gick med hundarna efter jobbet, att de ställt upp vattentank utanför pizzerian, så jag ska ta med flaskor och gå dit för att fylla. Hundarna måste ha tillgång till vatten. För egen del är det lugnt, jag ska ju träna på Friskvårds i morgon, så jag duschar där, ifall problemet inte är löst tills dess, och jag behöver ju bara tre koppar vatten till morgonkaffet i morgon :)


Jag tänker på de som inte har det så lätt att ta sig ut från lägenheten. Hoppas att de har någon som kan hämta vatten åt dem. 


Solen lyser på mig genom fönstret, hundarna har knorrat ihop sig i soffan efter promenaden, jag känner mig tillfreds med dagen såhär långt, och jag hinner ju fylla den med mycket värt ännu, innan dagen är slut. 


jomen visstja, min nya supersöta börs kom ju häromdagen :)  Jag köpte den på wish för typ 35 kronor. Hur fin som helst :)

 

Nä, nu ska jag sätta tänderna i lite jobbrelaterade uppgifter. Riktigt KUL faktiskt. :)  

Ha en fortsatt superhärlig Torsdag! 


Tjing så länge

 
 
Frida

Frida

28 september 2017 14:24

Wish är bra sida överlag, men lite "Lotteri" samtidigt men finns så himla mycket där hehe :) Fin! :)

http://nouw.com/frida%C3%A5kesson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Söndag 21 april 09:01

Söndag morgon. 4 minusgrader och ... tror jag kan kalla det halvklart. Sol upp 4.35 och ner 20.32. Rejält långa, ljusa dagar nu. Det har dock varit så kallt på nätterna att snön envist ligger kvar, men det ska väl ge sig så småningom :)   I onsda...

Av maria tafvelin - Tisdag 16 april 20:16

Tisdagkväll. 1 plusgrad och mulet. Sol upp 04.53 och ner typ nu, 20.17 . Det är periodpaus i hockeyn, så jag passar på at blogga :)   Oj .... hade tänkt blogga under helgen, men helgen kutade förbi ... fniss. Men, nu tänkte jag hamra ner några me...

Av maria tafvelin - Söndag 7 april 19:28

Söndag kväll. Temperaturen på nollan och disigt. Det ska börja snöa igen kl 20. Fy fan rent ut sagt vad det snöade i morse!! Det slutade snöa typ mitt på dagen... och nu ska det dra igång igen. Sol upp 5.26 och ner 19.48   Det har varit kortvecka...

Av maria tafvelin - Måndag 1 april 11:32

Måndag. Annandag påsk. 1 minusgrad och dis... det småsnöar, har snöat hela helgen. Sol upp 5.47 och ner 19.29   Tänker på det här med tidsomställningen... när man ställer Fram klockan, som vi gjort nu, då märker jag inget, påverkas inte. MEN, när...

Av maria tafvelin - Fredag 29 mars 11:16

Långfredag mitt på dagen. 2 minusgrader... disigt, lät snöfall, blåst... verkar ska vara sånt här väder fram tills torsdag nästa vecka. Bara att gilla läget :)  Sol upp 4.58 och ner 18.20   I onsdags klev jag upp tidigt ... 3.45 närmare bestämt, ...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards