Alla inlägg den 22 maj 2018

Av maria tafvelin - 22 maj 2018 06:49

Tisdag morgon. 11 grader (precis som igår alltså) och klarblå himmel. Helt underbart!  Står i mitt supersöta kontor och dricker mitt kaffe. Hundarna sover ännu (precis som vanligt)  Fågeln som bor i trädet utanför min balkong, har hunnit sjunga upp sig ordentligt. Trafiken har vaknat. Eller ... den vaknade för ett par timmar sedan och man märker att motorcyklarna börjat komma fram. En del dånar mer än andra, kan man säga ... fniss. 


Igår efter jobbet, träffade jag partnern för första gången i sommar. Tog med Theo för att klippa gräset på RackArena

 

Nästa gång är det Paddys tur att hänga med :)


Idag kan det bli en lång dag på jobbet, vi har mycket att göra inför helgen. 

 

Vi har tre olika färger på morsdagstårtorna - Ljuslila med mörklila blomma, vit med vinröd blomma, och rosa med vit blomma. Det här med att erbjuda olika färger på tårtorna, kom jag på till farsdag. Tidigare år har vi gjort vit tårta med mörkblå slips ... jag tyckte att det kändes lite "stiff" .... jag menar .... det finns ju massor med unga, färgglada pappor ... och då föddes idén om att köra lite olika färgkombinationer på tårta och slips. Det blev succé. Nu till morsdag sa jag: Vi kör samma koncept som till farsdag, dvs olika färgkombinationer på tårta och blomma. Det blev succé. Förra året sålde vi totalt 330 morsdagstårtor. Hittills har vi fått in beställningar på 440, och det hinner nog ramla in någon ytterligare order innan torsdag. Tänk va lite färg kan göra  :)


Oj, klockan är redan 7, nu måste jag rappa på. Morgonrunda, sen iväg på jobbet. Ha en superfin dag, fyll den med nåt värt. Till dig vars humör styrs av solen: Se upp så att du inte skrattar ihjäl dig ... fniss


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards