Alla inlägg den 7 juni 2018

Av maria tafvelin - 7 juni 2018 08:15

Torsdag morgon. 9 grader och mulet. Det känns HELT ok faktiskt. Ska visst regna lite idag ... eller ... det har visst redan börjat. Det behövs!


Den här känslan när man, då man står och laddar kaffebryggaren (och inser att det bara blir två koppar idag, för jag glömde köpa kaffe igår) och tänker- jamen DET ska jag gå till datorn och googla upp (när man tvärt fick en viktig tanke i huvudet) .... men när man kommer till datorn, har man redan glömt vad man skulle googla upp. ÅÅÅHHHH Så drygt!!!


Nåja ... det kanske kommer tillbaka ... fniss. 


Dagarna har lixom rusat på de senaste veckorna. Knappt har det blivit torsdag så är det torsdag igen, om vi säger så. Nu är jag ledig i två dagar efter den här dagen, och det känns så himla bra! Bra åxå att det inte ser ut ska bli så fruktansvärt varmt, hade tänkt mig iväg på nån utflykt med hundarna :)   På lördag ska jag hjälpa ett par som deltog i allmänlydnadskursen jag hade för ett par helger sedan, en timme på RackArena, men i övrigt har jag inget inplanerat och det känns fint. Behöver återhämtning, både pga mycket jobb, men även för att jag mått mindre bra den här veckan pga meniére. Det känns som att det är bättre idag, hoppas det fortsätter så. 


Nä ... det är nog dags att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Svalt ute plus mindre ostadig = längre promenad :)


Min kompis Annica fyller år idag, så jag ska ringa henne och sjunga en stump  :)   Ska försöka komma ihåg att köpa kaffe ... De två sakerna är Värda saker för den här dagen  :)


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards