Alla inlägg den 28 augusti 2020

Av maria tafvelin - 28 augusti 2020 05:10

Fredag morgon. 3-4 grader och mest molnigt. Snart är det läge för motorvärmaren att börja jobba för att plåtkompis ska må bra. Btw så började motorlampan lysa igår igen. Vafan....  


I afton har jag hämtpizza, och jag har 29 beställda pizzor, samt 12 salladslådor. Jag gjorde salladen och pizzadegen igår, tog fram skinka ur frysen.... så idag är det bara att göra kebabsås, tomatsås .... ja... sen är jag redo att dra igång :)  Jag har lånat Hannah och Robbans stål åxå, så jag kör på två, annars är det tufft att hinna så många. 


Helvete åxå .... var precis in i köket och skulle hämta kaffe. Lampan på perkon lyste, så allt såg normalt ut. Började hälla .... kallvatten?  Men vafan NU då? Den är inte ens ljummen, men signalerar att kaffet är klart. Den är kaputt! Å just idag, när det kändes som att jag verkligen behöver ett par tre koppar. Jahapp .... det är bara att vänta tills jag kommer på jobbet. 


Igår var jag ju på kockmöte med andra friförskolekockar, det var superkul och intressant. Första timmen gick åt till att vi skulle presentera oss, var vi jobbar, hur många barn vi har, hur vi tänker kring matlagning osv. Vi var 9 stycken och jag var sist ut att presentera mig. När jag pratat klart, var det många som sa: Men hur HINNER du??  Ja ... hur hinner jag ? Jag är väl effektiv :)


Eftersom jag inte har nåt kaffe att dricka, kan jag lika gärna sparka av mig tofflorna, hänga upp  morgonrocken och ropa ner hundarna. Jag hinner ju en längre promenad istället. Ha en riktigt fin fredag, se till att fylla dagen med nåt värt!


gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards