Alla inlägg den 5 februari 2021

Av maria tafvelin - 5 februari 2021 07:45

Fredag morgon. Mommo-Otto-dag :)  Lämpliga 5 minusgrader ...lite lätt snöfall. Kikar ut på fågelfröstationen och ser att jag ska inhandla en till .... annars finns risk att det blir tomt för småfåglarna, för nu har de lockat hit alla sina kompisar åxå :)


Torsdagar på bageriet,är hektiskt. Har alltid varit, kommer alltid att vara. Carina var så himla snäll och stannade med mig tills vi var färdiga, annars hade jag varit kvar till ca 22 skulle jag tro, nu blev det 20.15 istället. Tack snälla Carina!


Inatt, eller rättare sagt i morse, var jag tvungen kliva upp kring 03.30   Hela armen var så bortdomnad, och det gick lixom inte över fastän jag skakade och höll på. Att tummen och pekfingret domnar, händer ofta på nätterna, men hela armen! Jag gick ner, jobbade som en tokig för att "få igång" armen igen.... tog väl en kvart ca, så kände jag att jag kunde gå upp och lägga mig igen. Handen är ff lite bortdomnad, men det ska nog ge sig när jag vispat igång dagen :)


Om nån timme ska jag hämta Otto hemma hos Mattias, sedan ska vi ge oss iväg på utflykt. Vi ska besöka Utflex, handla ... sedan får vi se om vi hinner förbi hos Anneli och Sara, eller om vi tar det nån fredag framöver. Vi ska ju hinna tillbaka hit till lunch och sovstund, sedan, efter mellis och fredagsdisco, åker vi till Önnesmark där jag stannar kvar på middag  :)


Nu ska jag sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Jag ska ta en sparktur med hundarna innan jag åker och hämtar Otto :)


Ha en fantastisk fredag. Fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards