Alla inlägg den 12 juli 2021

Av maria tafvelin - 12 juli 2021 07:16

Måndag morgon. 19 grader och klarblå himmel. Igår vid den här tiden, satt jag åxå och bloggade. Ett rätt så långt inlägg .. och när jag var färdig, skulle bara sätta rubrik och trycka på spara inlägget .... då försvann strömmen. Jahapp. Den var borta några minuter, och när den kom tillbaka gick jag hit till datorn igen, men hann inte ens starta upp datorn, så försvann strömmen igen. Sådär höll det på säkert 5-6 gånger, så jag gav upp och gick och satte mig i köket. Kring kl 8 försvann strömmen och var borta längre stund. Kring 9 hade jag efter att ha messat med Pernilla, bestämt mig för att åka till Önnesmark några timmar före jobbet :) Strömmen hade inte återkommit när jag åkte. 


Det ömsom åskade och spöregnade, ömsom sol och tok-varmt hela förmiddagen. Vi hann dock ut för att gunga, gå en liten promenad med taxen Taxa, samt äta ärtskidor ute i landet :) 


Efter lunchen åkte jag hem, gick ut med hundarna och drog iväg på jobbet. De hade haft en lugn förmiddag pga vädret,  men jag anade att det skulle bli en hektisk eftermiddag/kväll, eftersom det klarnade upp. Jag hade rätt. 


Det har varit otroligt mycket folk, och det är ju inte så konstigt, men tanke på vädret. Idag är jag ledig, så jag ska iväg på hotell Victoria och städa i köket, plocka undan sånt som jag anser inte ska vara kvar där, och göra köket till "mitt" helt enkelt. Så, ledig, fast jobb, så att säga :)  Tisdag och onsdag jobbar jag eftermiddag, torsdag ledig, fredag eftermiddag, sedan ledig helg. 


Igårkväll var jag klar på jobbet kl 22, var hemma strax före 22.30, ut med hundarna, sen bara sätta sig i soffan och försöka varva ner. Jag kom isäng strax efter midnatt och låg vaken ett bra tag, men vaknade kl 6 ändå. Låg kvar och försökte somna om, men det gick inte. NU känns det som att jag skulle kunna somna om jag la mig, men nu är det lite för sent .... nu får jag helt enkelt hålla mig vaken.... alternativt att jag lägger mig vilar en stund efter att jag varit ut med hundarna.


Jo,förresten, nåt av det jag skrev igår, som aldrig publicerades pga strömavbrottet,var att om ni kommer  till Kajutan nån lördag mitt på dagen i sommar, så får ni träffa räkan :)


  

Räkan var tidigare år ute kl 13 på lördagar, och bjöd barn på godis. Förra året låg det nere, men ungdomarna har i år pratat om att de vill köra igång. En av ungdomarna sa på lördagmorgon

- Kan vi inte starta upp räkan idag, jag vill vara räka

- självklart sa jag :)

Det blev uppskattat ute på området :)


Nä, nu tror jag att jag ska sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Ha en superfin måndag - fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards