Alla inlägg den 4 juni 2014

Av maria tafvelin - 4 juni 2014 20:50

Det tickar mot kväll. Skallen står still. Tack och lov. Tack till alla Er som faktiskt uppskattar att dela, både positivt och negativt. Tack för de sms, pm och kommentarer som jag fått, på telefon och på facebook. Tusen tack för att ni, både har empati och ger medkänsla när det känns tungt, men även peppar och uppskattar allt det positiva :)


Det finns INGEN som BARA har det positivt. Men ... det handlar inte om hur man har det, utan hur man tar det :)


Jag tror inte ens att jag behöver säga det en gång till .... men det kan ju ha tillkommit någon ny läsare: Jag är i grunden en helt igenom positiv människa, med positiv syn på livet. Om jag INTE är positiv i något inlägg, så är jag rätt så tydlig om vad detta beror på. Så att ingen behöver undra och fundera :)


Ska strax ta ut hundarna på kvällsrunda. Det har klarnat upp och blivit klarblå himmel .... fantastiskt vackert!  


För en stund sedan såg jag första myggen i lägenheten för i år. Grr ... tänkte när jag såg den flyga runt : Men STICK då!!!   :)


Gokväll

Av maria tafvelin - 4 juni 2014 15:45

Kom på jobbet i morse, ropade ett glatt "Tjeena" till de som jobbade, stämplade in och knallade in på kontoret. Startade datorn, gick igenom de rutiner som förmiddagskontoret innebär, det är lappar på pinnen, ringlista, gulmarkera, knappa in stående ordrar. Allt kändes helt ok fram till kring 8.30      Sen blev det inte ok längre. Då fick Meniére för sig att han skulle hälsa på. 


Jo, jag är inne i ett skov nu. Jag vet det. Men .... kan inte Meniére bara låta mig vara!!? 


Tuggade åksjuketuggummi, tog mediciner .... mådde pyton ... men det här var från "gamla" örat, så jag behövde aldrig kräkas. TAck Gode Gud. Det är hektiskt på jobbet nu pga studenten och nationaldagen, som jag skrev i morse, och det är INTE läge att bli liggandes under skrivbordet en hel dag just nu. Man får vara Nöjd och Glad över att så inte blev fallet, men visst .... kan inte låta bli att tänka: Kan du inte bara försvinna!!??


Ledig i morgon och på fredag. HOppas vid Gudarna att jag är på benen i helgen, då jag ska hålla en helgkurs i aktivering i Burträsk. Ja, för hundar alltså.  Måtte det gå vägen !!!!


När jag kom hem från jobbet gick jag en runda med hundarna och sedan har jag i princip legat. det här med laptop känns bra. Det blir att vila och äta maxdos mediciner och HOPPAS att det är över nu. Snälla !!!!!



Av maria tafvelin - 4 juni 2014 07:21

Redan onsdag. Idag är det mulet, men eftersom det var så soligt igår, så räcker den solen nån dag till att leva på :)


Idag blir det mycket på jobbet. Det är studenttårtor och nationaldagsbakelser i MÄNGDER som ska göras, och mycket knappande på datorn blir det inne på kontoret. Det blir så mycket mer-jobb när det dyker upp röda dagar här och där, och jag längtar tills det blir helt vanliga veckor, rent jobbmässigt alltså :)


Nä, ser att klockan tickar, bäst att sätta upp håret, slita på kontorsklänningen och dra iväg. Ha en Bra dag! Fyll den med nåt värt :)


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards