Alla inlägg den 10 september 2014

Av maria tafvelin - 10 september 2014 21:14

Efter jobbet åkte jag hem, lastade in hundarna i bilen och drog till skogs :)  Jag har hittat ÄNNU fler härliga skogsvägar :)

         


Hösten är helt underbar!!!! fast ... man skulle önska att man VISSTE var jaktlagen höll till med sin älgjakt .... för det är ju bevisligen så att alla jägare inte bara skjuter mot älg. 


Nåja ...   Jag skrotade runt i skogen en dryg timme med vovvarna, plockade Karl-Johansvamp, och njöt i största allmänhet :)    Åkte hem, tog hand om svampen medans hundarna chillade. Till lunch/middag blev det omelett med Karl-Johanstuvning och det var GOTT ska jag säga :)


En sväng till med hundarna blev det innan jag satte mig i bilen och körde till Medle för att dra igång en agilitykurs för nybörjare. I vanlig ordning så är det så himla kul att starta upp en kurs :)  Eller, det är kul att hålla kurs helt enkelt :)  Efter kurskvällen styrde jag kosan hemåt. En känsla, som jag är så van vid, kom över mig när jag körde hem. Lite halvmörkt sådär .... En känsla av LYCKA. 


Suttit i soffan och varvat ner. Ska köra ytterligare en agilitykurs i höst .... men ... sen orkar jag inte mer. Jag känner att jag balanserar på gränsen till vad jag orkar med, även om det här med hundar och hundträning/kurser är min stora hobby. Jag har möjligtvis tagit på mig en kurs eller två för mycket .... hoppas jag fixar det. 


Kollar på tv ... politik .... utfrågningen. Intressant. 


Jag har haft en fantastisk dag. Hoppas Du åxå haft det :)


Gokväll

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards