Alla inlägg den 28 februari 2015

Av maria tafvelin - 28 februari 2015 15:16

Lördagen såhär långt:


Efter en timmes morgonrunda med hundarna, drog jag igång städning. Jag tycker om att städa, tycker att det är mysigt. Dammsugit, dammtorkat, torkat golven ... ja ... thats it, och det går ju rätt snabbt :)


En snabb sväng på Konsum, Lite träning med hundarna här inne, tittat på skidor på tv. Alltså, Charlotte Kalla !!! Man ska ALDRIG ge upp, ALDRIG se sig själv som uträknad. Man orkar och klarar mer än man tror ! 


Jag har tvättstugan nu i afton, och kom precis upp från att ha varit ner och laddat maskinerna. Mötte en av mina närmsta grannar på vägen upp. Hon sa: Jag hör din radio väldigt väl in till mig. Jag har bytt sovrum. 

Oj, sa jag ... men jag har ingen radio, då måste det vara tvn. 


Ja, sa hon, eller klockradion. 

- Har ingen klockradio heller. 

Det är ju köket som ligger mot hennes sovrum, och i köket har jag inget som låter överhuvudtaget. 

- Jag lyssnar aldrig på radio, är det på kvällarna du blir störd?

- Nej, vid 3 på morgonen. Jag hör din radio fastän jag har öronproppar. 

- Jag kan garantera dig, att jag ALDRIG NÅGONSIN haft på tvn den tiden på dygnet, sa jag

- men radion kanske?, sa hon

- Jag HAR ingen radio, ingen klockradio heller, sa jag

- Jag vänjer mig väl, svarade hon då.


Vänjer dig vid VAD? Kl 3 på morgonen, kommer DEFINITIVT inget ljud från MIN lägenhet i alla fall, det kan jag svära på. 


Hon och ordföranden i brf är goda vänner, så jag gissar att hon berättat för honom att hon blir störd av min radio. När jag hade Bjässen här, sattes det ju upp en lapp : VEM äger hunden som skäller och ylar? Detta efter att han varit ensam i lägenheten EN dag, i övrigt fick han hänga med mig och ligga i bilen när jag jobbade. 


Vi får se vad som händer med det här, men kul är att jag blir invald i styrelsen :) Blev tillfrågad häromdagen, och nu känns det bra att ha blivit det. Vill INTE att det kommer klagomål som definitivt inte stämmer för fem öre. 


Det var lördagen såhär långt. 


Tjing så länge

Av maria tafvelin - 28 februari 2015 10:19

Sov till 9.45 idag. Jädrar så trött jag var igår afton/kväll. Jag halvsov i soffan stora delar av kvällen, men jag lyckades hålla mig vaken för att se "Lets Dance" i alla fall. Visst var det ovanligt duktiga deltagare? Ingen var ju katastrofalt dålig :)


Hundarna måste ha sovit lika djupt som jag, för när jag klev upp märkte jag att jag hade Norran på hallgolvet. Ingen av hundarna sa till när den damp ner, så de upptäckte det nog aldrig :)


Det håller på att vara många år sedan nu, men på den "gamla goda tiden" hade jag pappersnorran, och blev både besviken och irriterad de gånger tidningen var sen eller helt uteblev. Man kände sig stympad och rumphuggen att åka på jobbet utan att ha läst tidningen. Kaffe och morgontidning var lixom det enda sättet att starta dagen på.  Nu skulle jag inte ens få samma känsla om datorn la av, jag har ju mobilen :)


Nä, dags att sätta lite snurr på dagen :)  


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards