Alla inlägg den 6 juni 2015

Av maria tafvelin - 6 juni 2015 08:40

Lördag morgon. Idag blåser det inte, som det gjorde med besked igår. Det är dock regn i luften och grått på himlen, även om väderappen i min telefon säger "mest soligt"   :)   Jag vet, den är inte alltid så korrekt :) Jag hoppas i alla fall på uppehåll idag, då det är avslutning på agilitykursen.


Jisses så seg jag känner mig. Känslan av att vara överkörd av tåget-seg. Jag är inne på min andra kopp, och hoppas på någon form av underverk när jag klunkat i mig alla tre. Helst skulle jag vilja ta ut hundarna och sen lägga mig igen. Skulle nog lätt kunna sova bort hela den här dagen känns det som. Men, jag piggnar väl till när jag kommer ut :)


Igår följdes jag och Hannah upp på solbacken för att göra lite inköp till balkongen. Vi startade med lunch på Wayne´s innan vi knallade över på Rusta för att sist ta det vi kom dit för - Blomsterlandet. Det jag vet säkert att jag vill ha på min balkong, är en änglatrumpet. Nu bar det sig inte bättre än att de inte tagit hem änglatrumpet ännu, för det är för kallt. Tidigast nästa fredag, men det är inte ens säkert att de tagit hem då, fick jag veta. Ok. bara att vänta med änglatrumpeten då. Vi styrde runt med vagnen några varv innan vi till slut köpte några krukor kryddor istället :)  

Jag ska ta upp ur förrådet, saker jag köpte på facebook i höstas, som ska ut på balkongen i sommar. Foton kommer senare, någon solig dag :)


Gårkvällen, med tillhörande afton, spenderades nära nog uteslutande i soffan, halvliggandes med hundarna nära

 

Känslan jag har just NU säger att det blir något liknande ikväll, men det blir nog en vända i skogen med gänget när jag kommer från agilityn. Till middag igår blev det kycklinggryta. Jag improviserade och hade egentligen först tänkt använda korv, men ändrade mig när jag väl hade börjat, så jag tog fram kyckling och kokosmjölk istället. Gott blev det i alla fall :)

 

Nä, nu är det dags att hänga bort morgonrocken och dra igång dagen, även om jag känner mig tungstartad. På tal om tungstartad. Tjommen som fick min gamla plåtkompis ringde igårkväll. Han hade bytt ratt på plåtkompis, och satt dit en ratt utan airbag (det var ju pga att lampan till airbagen lyste, som den inte gick igenom besiktningen) och besiktade den igår. Nej, den gick inte genom. Tydligen MÅSTE den ha airbag. 


Så surt. Det tyckte till och med besiktningsmannen, eftersom bilen i övrigt var i bättre skick än han någonsin kunde tro, då han rullade in i hallen. Nu ska tjommen försöka fixa till det där med airbagen ändå.  :)  


Nä som sagt. Hänga bort morgonrocken och dra igång dagen. Eller, dagen har ju redan dragit igång, det är mig själv jag måste starta upp :)


Ha en Bra Nationaldag. Fyll den med nåt värt!

Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards