Alla inlägg den 1 juli 2016

Av maria tafvelin - 1 juli 2016 20:50

Kom hem från jobbet idag ....  uppför trappan med lätta steg, vispade fram nyckeln och öppnade. Tre oerhört glada hundar mötte mig i hallen, Molly med en av de nya leksakerna i munnen. Ställde bort det jag hade i händerna, kopplade hundarna, stoppade några hundbajspåsar i fickan och gick ut. Min tanke var att gå mellanrundan, dvs 4 km. Gick över gården, vek av ner mot tunneln .... där mötte jag en av mina grannar. En äldre dam i porten mittemot. Vi pratar alltid när vi möts, hon har haft hundar i nästan hela sitt liv, inte nu de senaste åren dock. 

- Jag ser att staffen saknas, sa hon. Det räckte för att tårarna skulle komma. 

Hon fortsatte: 

- jag förstår att du blev tvungen ta bort honom, jag såg att han blev sämre de senaste veckorna. 


Jag hann aldrig samla mig såpass att jag kunde prata då hon sa:

- Du vet att du gjorde rätt. 

Sen gick hon. 


Jag ändrade hastigt min plan, då jag inte ville gå den där promenaden längre. Jag lastade hundarna i bilen och åkte till RackArena istället. Jag kände att jag ville dit. Såhär i efterhand gjorde jag helt rätt. 

     

Jag gick runt i RackArena .... jag satt en stund i en knarrig trädgårdsstol .... sprang i kapp med hundarna ... körde lite agility med dem allihop .... grät lite ... men den allra mesta tiden var jag glad. Kolla på bilderna, kan man bli annat än glad! 


Fredag kväll. Strax ska jag koppla hundarna och gå kvällspromenad. I morgon börjar jag kl 9.  Hoppas på bra väder, glada gäster och att jag lyckas fylla även morgondagen med värda grejer. 


Gokväll.

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards