Alla inlägg den 4 juli 2016

Av maria tafvelin - 4 juli 2016 07:53

Måndag morgon. Jag är ledig :)  Idag blir det städdag, och aglitydag. Jag ska ställa upp agililtybanan ute på gården tänkte jag.


När jag öppnade kylen för att hälla lite grädde i dagens första kopp, såg jag nogot en påse som jag faktiskt undrar vad det är. Har JAG köpt det där, tänkte jag i samma veva som jag stängde kylskåpsdörren. Äh, får påbörja en utredning efter morgonpromenaden. 


Jag tänker åxå påbörja en utredning kring det här med nytt golv i min supersöta lägenhet. Jag ville ju ha matta, men får ingen att lägga in den, det verkar vara för litet jobb helt enkelt. Ok. Då får det bli nytt klickgolv då. Vardagsrumsgolvet är en billig variant märker man, för det är rätt så förstört av Cornelis pinkande. Köks- och hallgolvet är av bättre kvalite, för det har stått pall för pinket. Nu blir det svåra att välja golv. Måste be Pernilla och Hannah om hjälp känner jag. 


Från det ena till det andra - Paddy verkar ha fått problem med analsäckarna. Han försöker kana med rumpan mot backen, men det går inte, han har för långa, stela ben, så han når lixom inte ner. HOppas få bukt med det innan det blir nåt elände  med det. 


Den här dagen för 5 år sedan, åkte jag in med Kelly till Gammelstadens djursjukhus i luleå. Hon hade blivit ormbiten 2 dagar innan, och blev hastigt sämre. Blodröd i ögonen och i huden, muskeldarrningar i hela kroppen, och öm i hela kroppen. Fy vilken resa det var. Jag fick åka via veterinären i Ånäset för att få smärtlindring, sen järnet till Luleå. När jag kom in där, mötte jag en veterinär som pratade knagglig svenska. Hon sa att prognosen såg dålig ut. Med detta ringande i öronen, fick jag åka hem. Jag ringde Pernilla och Hannah som mötte upp efter vägen så att jag inte skulle behöva åka hela vägen hem ensam. Den omtanken glömmer jag aldrig. Tack gode gud, repade sig Kelly och jag fick hämta hem henne efter 4 dagar. Det var 4 tuffa dagar. Tittar på henne där hon ligger under täcket, bara nosen sticker fram. I september fyller hon 10år. 


Nä, nu ska jag nog hänga bort morgonrocken, väcka hundarna och ta en morgonpromenad. Sen börjar projekt utredning och städning. Ha en fin måndag allihop! Fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards