Alla inlägg den 16 september 2016

Av maria tafvelin - 16 september 2016 06:36

Fredag morgon. Vaknade i vanlig ordning före alarmet drog igång, klev ur sängen och skyndade mig att hämta morgonrocken från kroken i badrummet. 5 grader ute ... dvs kylskåpskallt, och balkongdörren öppen på max ... jo, det var svalt i rummet :)  Men, med morgonrocken och tjocksockarna på, känns det riktigt behagligt :)  Eddie kliver upp från sin bädd för att få morgonkramen, sen lägger han sig igen. De tre övriga musketörerna vet ni vid det här laget vad de gör- trynar vidare under täcket :)


In i köket för att starta perkon. Då slår mig tanken ...  Nämän... säg inte det!!! Jo, mycket riktigt. Jag glömde köpa kaffe igår!! Slet upp dörren till mitt supersöta lilla skafferi, och jo, phu, där längst upp fanns en burk nödkaffe, dvs sånt här frystorkat. Inte gott, men funkar i nödsituationer


Igår gjorde jag färdigt webbutbildningen jag gått. Det är ju superbra med webbutbildning :)  Tidigare har jag ju gått en kurs i Hundens beteende via vebben, och nu var det en kurs i livsmedelshantering och livsmedelssäkerhet. Kul att gå utbildning utan att egentligen "märka av det". Inga tider att passa, utan man gör det när man har tid :)


Idag jobbar jag på Fridas. Helgpåsen kommer igång igen efter sommaruppehållet, så jag ska plocka ihop lite ostar, marmelader och kex tänkte jag. Hoppas hinna koka en blodapelsinmarmelad idag åxå. 


Nä, nu är det nog dags att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Ha en Fin Fredag, Fyll den med värda grejer! 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards