Alla inlägg den 21 augusti 2018

Av maria tafvelin - 21 augusti 2018 07:48

Tisdag morgon. 9 grader och klarblå himmel. SÅÅÅ HÄRLIGT!!!  Kaffebryggaren puttrar och hundarna sover. Jag laddar för den tredje dagen på min semester. 


Igår åkte jag förbi Boviken och kollade in hundgården de redan hunnit bygga. Superfin! Sedan begav jag mig till Byske och hjälpte Pernilla med inventeringen av MatEkan som nu har stängt för säsongen. Efter det åkte jag hem och gick en runda med hundarna, pysslade lite här hemma, och tog det sedan bara lugnt. Jag vet att jag sa igår att det blåste mindre .... endera var det önsketänkande, eller så började det blåsa mer direkt jag skrev det .... för nog blåser det alltid. 


Idag ska jag in till stan en sväng, sen blir det nog nosework för Molly och Theo, en skogstur med Kelly och en rejäl solorunda med Paddy. Sån är planen i alla fall :)  En annan sak jag funderat länge på att faktiskt ta itu med, men inte kommit till skott - städa bilen. Det har jag lagt in i min semesterplanering att faktiskt genomföra. Fniss.


Det här asfaltsarbetet som skulle ha startat igår, är framskjutet tills i morgon. Så ... i morgon bitti lär det bli att stoppa in öronpropparna djupt i skallen om man ska få dricka morgonkaffet i lugn och ro


Nä, nu är det dags. Kaffet är uppdrucket, dagen kan börja. Hänger bort morgonrocken och väcker hundarna, härlig morgonpromenad på det, sen blir det att plocka värda grejer och lägga i minnesbanken. 

     

Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards