Alla inlägg den 18 mars 2019

Sex

Av maria tafvelin - 18 mars 2019 08:00

Måndag morgon. 1 plusgrad, grått och lätt snöfall. Jädar vad det har snöat. Måste ut och skotta nu på morgonen. I morgon ser det ut att kunna vara uppehåll, men sedan ska det snöa igen. Visst räcker det nu!? 


Tre veckor har gått på mitt viktminskningsprojekt, och jag har gått ner sex kilo :)  Det ÄR coolt att äta frukost, lunch, middag, samt te och macka på kvällen, men ändå gå ner i vikt. Det handlar bara om att tänka sig för VAD man äter, och hur mycket. Nu kan jag tänka mig att det kanske går lite trögre framöver, men .... jag är av den envisa typen, så jag ger mig inte förrän jag nått målet :)


Igår Gick jag morgonrundan själv eftersom Pernilla var och tränade och Mattias var hemma med Otto. Hem, frukost, skotta snö, sedan började jag måla tak. Jag hann måla halltaket och lite i köket innan Pernilla kom och hjälpte mig. När vi NÄSTAN var färdiga, tog färgen slut ... så jag drog iväg och köpte en hink till. Vi måste lix måla ett varv till. Jag fyndade några prydnadskuddar och en pläd till mitt sovrum när jag var på Rusta och köpte färg. 

 

Jag tycker att det blev superfint. Idag ska jag iväg och hämta en liten rosa pall jag köpte på fb .... samt en bokhylla till kontoret, åxå på fb. :)


Idag ska jag och Pernilla måla taken färdigt, sedan börja med förarbete till tapetseringen av köket. Skit att det sitter  en bård på väggen .... det är lite bök med det där .... men ... lite kul att ha nåt projekt sådär, och det kommer att bli supersnyggt när det är färdigt :)


Idag när vi tar morgonpromenaden med hundarna och Otto, är det ett måste med pulka, ifall de inte hinner ploga. Det ser tunggått ut ... såg nyss några ungdomar på väg ut till bussen. Det blir bra träning för oss alla :)


Ni läsare som är hundintresserade - har ni läst det senaste om importerade sjuka hundar? Om inte- gör det!

https://unt.se/nyheter/uppsala/valplyckan-forvandlades-till-en-mardrom-5241030.aspx


HUR kan det komma sig att TROTS att det via alla möjliga medel inom hundvärlden, varnas för att köpa hund på det sättet, fortfarande förekommer?  Javisst är det säljaren som är oärlig, men sedan NÄR är människan alltigenom ärlig?  DESSUTOM kände köparen tvivel redan från början, men tutade på ändå. Det är levande varelser det handlar om. STÖTTA INTE DETTA !!!!!  


Nä, nu ringde Pernilla, dags att sparka av tofflorna, hänga upp morgonrocken, koppla hundarna, ta med Alice dragsele och knalla iväg. Morgonpromenad runt byn står på schemat. 


Kom ihåg - värda grejer!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards