Alla inlägg den 21 april 2019

Av maria tafvelin - 21 april 2019 07:42

Söndag morgon. 8 plusgrader och mulet. Appen säger att det ska bli regn och det ser troligt ut. Igår hade jag en väldigt bra dag, trots att tinnitusen påminner mig om att skovet inte är över. Tinnitus har jag alltid, men inte såhär vansinnigt högt. 


Efter morgonrunda fick Hannah hjälpa mig att rigga noseworkgömmor. Hundarna stod och gnällde i hallen, de vet så väl vad det handlar om när jag tar fram burken med möbeltassar och tops i sugrör. 8 gömmor runt om på gården, lekstugan, husvagnen. Theo hittade alla lekande lätt. Tog in honom och fixade 2 gömmor åt Milo. Det var länge sedan han noseworkade, men han visade att takterna sitter i. Efter de två gömmorna fick han köra lite behållarsök, klockren även där. Alice fick komma ut och köra behållarsök, sedan fick hon testa de två gömmor Milo åxå testat och det märks ju att hon behöver få träna mer så att hon till fullo förstår vad det går ut på, men hon är lugn och metodisk och bara jag lägger ner tid på det så kommer det att bli superbra :)


Efter en tvär utflykt där jag lämnade tillbaka trallen på Rusta och köpte en påsk-gåva till Hannah (en duschskrapa med långt skaft att ha i garaget) satte jag mig på balkongen i solen en timme. Hundarna hängde med och solade de åxå :) 


Jag fick feeling och satte upp de tavlor jag inte fått upp än. 

   

Det kanske ser lite fjuttigt ut på kontorsväggen, men det ska upp en hylla åxå, så det kommer att bli bra :)   Ja ... efter att ha varit ut med hundarna en sväng så drog jag igång projektet "måla hallen"   Skruvade ner hatthyllan och nyckelskåpet, slet fram skåparna jag fått av Hannah .... sen målade jag. Det blir grått. Ursnyggt :)  Den gula tapeten var verkligen .... gul, och det blir stiligt med grått. Först tänkte jag att det nog behövs två varv, men jag tror inte det. Eller, rättare sagt, det får räcka med ett. Jag skruvade upp hatthyllan nu när jag klev upp och ska fortsätta projektet senare idag. 

 


Kaffet är uppdrucket .... känner ingen smak idag, men jag sög i mig det ändå. Nu ska jag sparka av mig tofflorna, hänga upp morgonrocken och väcka hundarna. Dags för morgonpromenad och frukost. Ha en Skön Söndag, gör nåt vettigt av den, nåt som känns värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards