Alla inlägg den 22 april 2019

Av maria tafvelin - 22 april 2019 09:04

Måndag morgon. 9 plusgrader och soligt, men ser att appen säger att det ska mulna på snart. Hörrni, jag är riktigt brakförkyld. Hoppas det går över inom de närmsta dagarna ... vill ju vara frisk när jag börjar på nya jobbet. Måste köpa hostmedicin idag, mer nässpray och Strepsils åxå. 


Igår tog jag det väldigt piano. Korta rundor med hundarna ... det småregnade mest hela dagen ... Hannah var ute med högtryckstvätten och tvättade vinterdäcken till deras bilar, så jag passade på att gå dit med en av mattorna från köket som behövde en rengöring. Mot eftermiddagen fick jag faktiskt tillbaka smaken, så jag grillade en skiva karré och gjorde en portion potatisgratäng.  Jo, jag räknar ff kalorier men i påsk hade jag planerat att äta fler kalorier, och då spelar det ingen roll om viktminskningen stannar upp ett tag. 11 kg har jag gått ner hittills :)  Jag tog ett glas rött till maten åxå. 

 

Hannah var in under dagen och kollade hur målningen i hallen går. Vi kom överrens om att jag skulle måla ett varv till, så efter maten skruvade jag ner hatthyllan igen och målade varv nr 2, sen fortsatte jag uppefter trappan en bit. Det kommer att bli så sjukt snyggt! Tanken är att jag ska försöka orka måla mer idag. 


Oj va snön försvinner snabbt, det är bara några högar kvar på gården, sen har vi barmark :)  De kommande dagarna ser det ut att ska bli sommarvärme, så då ryker nog det sista. Snart ska vi börja skrapa och måla huset jag bor i, det byts färg från Gult till rött åxå. Kommer att bli superbra. 


Nä ... .hur segt det än känns, är det dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Även om det blir bara styrfart idag så ska jag försöka fylla dagen med värda grejer. Gör det du åxå. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards