Alla inlägg den 15 juni 2019

Av maria tafvelin - 15 juni 2019 06:40

Lördag morgon. Klockan är inte 7 än, och det är redan 16 grader. Jag vaknade kl 6, pigg som en lärka :)


Igår hade jag ett repstäd, på papperet, det visade sig vara ett kombinerat flytt/repstäd som var helt omöjligt att hinna ensam på En arbetsdag. Supercool planlösning på lgh, en sån kanske man kan bo i när man blir såpass gammal att man inte orkar bo kvar här i huset :)


Eftersom jag jobbade såpass nära hem, så hann jag gå den lite längre skogsrundan på lunchen :)

 

Det var skönt!  


När jag kom hem från jobbet såg jag att Pernilla, Mattias och Otto var hos Hannah och Robban, så jag gick över och fick umgås med dem en stund. Otto skiner upp när jag kommer, det är helt underbart! Jag ska få passa honom nu på morgonen när Pernilla är och tränar, hon kommer förbi med honom runt 8.30, då ska jag promenera runt byn med hundarna, och honom i vagnen. 


Fredagkvällar är jag otroligt trött, och igår var inget undantag. Det blev enkel mat - stekt kyckling med vitkål, morot och ingefära. 

 

Tv-kväll med min nya rutin - slumra till halvkassa program... fniss. 


Idag ska jag som sagt börja det värda med att få umgås med Otto ett par timmar, sedan ska jag lägga spår till hundarna, och åka iväg på Solbacken för att handla. Jag och Hannah ska väl ut en vända i växthuset och gallra lite i grödorna. Förresten, på tal om växthus .... Pernilla vill ju åxå så himla gärna ha ett växthus. Deras tomt är under byggnation om man säger så, så i sommar hinner de inte göra "klart" ... men Mattias gav Pernilla ett växthus i 30-årspresent! :) Hon blev ju överlycklig naturligtvis, och nästa sommar blir det att hjälpa till även i DET växthuset. Så himla kul! :)


Nä, om jag skulle sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Hundarna slumrar i solen utanför kontoret och bara väntar på morgonrunda ... eller åtminstone frukost ... fniss


 

Ha en riktigt Härlig Lördag!  Kom ihåg att även SMÅ värda ting, är just VÄRDA ting. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards