Alla inlägg den 13 september 2019

Av maria tafvelin - 13 september 2019 05:22

Fredag morgon. 9 grader och klarblå himmel. Idag är ju appen lite rolig faktiskt. Kl 11 är det 30% risk för regn, men bara den timmen. Kl 16 precis samma sak :)  


Igår, som vanligt en rolig dag på jobbet. Alltså, kolla in vyn jag har från arbetsbänken i köket!

 

Häromdagen fraktades det massor med får på vägen utanför, med hundar till hjälp. Det fick jag stå och se på medans jag fipplade vid bänken. Till lunch blev det kokt torsk med äggsås, till det kokt potatis. Idag blir det baconbus :)


Pernilla skrev till mig och frågade om jag kunde ha Otto medans hon tränade, och det både kan och vill jag definitivt, så direkt efter jobbet åkte jag dit. Otto skulle precis äta, så jag gav honom gröt, la honom i vagnen, gick förbi hos mig och plockade upp hundarna, sedan gick vi runt byn


     

Alltså, denne Otto <3 Han är så underbart ljuvlig! 

När jag stack in skallen hemma för att hämta ut hundarna, såg jag att Pernilla levererat det bord jag köpt på facebook genom henne. Deras granne hade lagt ut det, hon visade mig en bild och jag sa åt henne att köpa det. Det gjorde hon, och levererade det när hon var hit och tog ut hundarna igår mitt på dagen. Jag är verkligen supernöjd!

 

Ja, nöjd med bordet alltså, inte kvalitén på fotot .... fniss. 


Läser "minnen" på facebook och får mig goda skratt. 13 september 2015 skrev jag:

"Kylen har lagt av, trådlösa internet har lagt av, kupéfläkten i bilen har lagt av. Det läcker under handfatet så jag tvättar mig och borstar tänderna i köket. Jag har grava i-landsproblem"    Hahaha, ja, det där minna man ju. Kylen, den kom igång igen efter att ha stått avslagen nåt dygn. Tvättfatet fixade jag, köpte ny packning och satte dit. Kupéfläkten i bilen bytte jag själv, minns ni? Jag spelade upp klipp från youtube när jag halvlåg ute i bilen, för att se hur man gjorde. Impade stort på grannen (stängde av filmen just när han tittade, så att han skulle tro att jag kunde det utantill) .. fniss. 


13 september 2011 skrev jag:

"Köpte ny duschdraperistång idag, eftersom jag råkade bryta ner hela skiten från väggen igårkväll när jag duschade. Nu passade inte fästet så jag måste borra ... har lämnat bort alla verktyg.... så nu är HELA toa/duschutrymmet plaskblött... fastän jag försökte duscha lite stramt"   Fniss .... jo det där minns jag åxå tydligt .... fniss   Det var ju i lägenheten i Bygdsiljum det där hände ... minns faktiskt inte hur det löste sig :)


 Känner mig konstigt nog riktigt pigg, trots att jag hostat mer än någonsin inatt. Hoppas piggheten håller i sig tills ikväll, för jag tänkte tillaga den här kalvsteken då :)  Håller den INTE i sig, så tar jag den i morgon istället. 


 Nä hörrni, dags att sparka av tofflorna och hänga upp  morgonrocken, servera hundarna frukost och ta en morgonpromenad. Vi kör skogs-promenaden i vanlig ordning, det är lixom en värd start på dagen. Nu hör jag Theo komma slajdandes nerför trappan, han känner på sig att jag snart ropar :)   Ha en superhärlig Dag, var ni än befinner er. Fyll dagen med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards