Alla inlägg den 1 september 2019

Av maria tafvelin - 1 september 2019 08:37

Söndag morgon. 16 grader och soligt. Det blir en fin dag idag. Ska iväg och klippa RackArena, hade ju tänkt göra det igår,  men såg att arenan var bokad, så det blir idag istället. 


Igår efter morgonrunda med hundarna och frukost, cyklade jag iväg till Fällbäcken för en ridtur. Halva rutten red jag Heidi, en av Malins hästar, och Halva rutten red jag Tengil. Tengil gick med hackamore och det verkar han trivas bra med. Efter ca 1.5 timmars ridtur cyklade jag hem, åkte och handlade inför min surströmmingsskiva, sedan lät jag hundarna ha korvsök ute på gården var för sig. 20 minuter var, sedan var de nöjda :)


           

ja, Theo passade på att plocka ett bär från trädet åxå. 


Körde igång en tvätt, sedan cyklade jag med hundarna bort till båthamnen en sväng

 

Sen, hem för att fixa middag - surströmming!


   

Ok, hände en liten fadäs när jag skulle öppna burken. Brukar ju öppna inne, under vatten i diskhon, men jag har ett skärsår på pekfingret så jag var inte så sugen på att få surströmmingsvatten i såret. Gick ut på gården, hade tänkt stoppa burken i en påse och öppna i påsen, men glömde påsen ... äh, tänkte jag .... det ska väl gå bra ändå. 


Försökte skölja av det mesta av surströmmingsspadet från luggen och ansiktet innan jag satte mig för att äta ... fniss. Jo, alltså, det sprutade ju rakt upp i luggen när jag fick hål i burken. Det sprutade på gräset åxå, hällde på vatten där jag trodde att det sprutat, men fick senare ett sms av Robban att Lilly måst bada då hon varit ute och rullat sig i surströmmingsspad .... fniss. 


Nu laddar jag för att åka på Arenan, sedan blir det att åka på 4h och rida Tengil. Ha en fin söndag. Fyll dagen värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards