Alla inlägg den 8 januari 2020

Av maria tafvelin - 8 januari 2020 05:02

Onsdag morgon. 3 plusgrader och molnigt. Fortfarande plusgrader och snöfattigt alltså. Man undrar ju bara när det kommer - kyla och snö. Jag tvivlar inte på ATT det kommer .... men man vill ju inte att det drar igång i mars precis. 


Igår började jag ju jobba kl 6. Eller .... 5.45 för att vara helt exakt ... fniss. Jag var först på plats och hann fixa inför seniorfikat redan innan frukost. När frukosten var avklarad började jag så smått med lunchen. Jag gjorde korvgryta med morot, potatis och äpple. Skojade till korvbitarna lite

 

Idag tänkte jag bjuda på vegetarisk stroganoff. 


Jag började tidigt igår, för att kunna åka hem tidigare. Anledningen var att jag skulle få hämta Otto på förskolan :) :) :) Oj vad jag såg fram emot det, längtade hela dagen :)  Och det VAR superhärligt :)  De var ute när jag kom, men jag såg honom ju direkt och ropade Hej Otto! Han sträckte sina armar mot mig och ja, jag blev ju helt rörd. Hela vägen hem i bilen satt han och sjöng, skrattade och var på tidernas humör. Detta fortsatte även sedan vi kommit hem. Jag hade ju fyndat lite nya leksaker på facebook, tursamt nog så var det en av föräldrarna på förskolan som sålde, så jag fick dem levererade på jobbet igår. Otto lekte så det stod härliga till. Värmde en matlåda åt honom, det blev kokt fisk, potatis, äggsås och grönsaker. DET tyckte han om. Efter maten blev det bad i baljan, Det älskar han :)  Strax efter 17 var det dags för honom att kliva upp ur badet och återbördas till mamma Pernilla :)  


Nä, jag tror jag ska sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Jag tänkte ta en längre promenad med hundarna nu på morgonen, det blev ju inte så långa rundor igår. Kanske tar en sparktur förresten, beror på hur välsandat det är. Ha en fin onsdag och tänk på att det är Du som bestämmer hur du ska ta dig an dagen. Gör nåt värt av den!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards