Alla inlägg den 12 januari 2020

Av maria tafvelin - 12 januari 2020 08:23

Söndag morgon. 3 plusgrader och mestadels molnigt. Sov lite skruttigt inatt, vaknade kring 02 och hade svårt att somna om, men lyckades till slut. Skönt att det är söndag, då kan man vila om man vill :)


Igår tog jag morgonrundan i skogen, sedan blev det lite frukost innan det var dags att åka för att hämta bilmattan jag köpt i en facebookgrupp. Den var splitterny, i påse och allt. 100 kr för en splitterny bilmatta, det var bra pris. På hemvägen svängde jag in på IcaMaxi och fyndade lite. Hittade entrecote från Norrlandsgårdarna

 

så otroligt fint kött, och hyfsat pris ... kunde bara inte låta bli :) Köpte årets första tulpaner åxå

     

På eftermiddagen tog jag hundarna och sparken och drog iväg. Sparkade 500 m, lämnade sparken och gick ner på lägdorna så att hundarna skulle få springa runt och leka. En timme var vi  ute, men det blev inga foton tagna, för jag pratade med min bästa kompis i telefon. Till middag blev det ju en skiva av den där fantastiska entrecoten, och pommes

   

 

Så otroligt gott! Till det ett glas kall mangoläsk  :)


Efter maten blev det tv-soffan, hundarna var nöjda med dagen.

     

 

Idag får vi se vad som händer, har inget planerat. Ska väl sätta mig och fundera ut lite maträtter att sätta på menyn framöver, det är så himla kul :) 


NU hände nåt som aldrig hänt tidigare. Jag hörde att perkolatorn slog av och  jag har glömt att hämta kaffe. Jag har alltså suttit här i 40 minuter, läst nyheter, skrivit lite ... men INTE HÄMTAT KAFFE .... fniss. Nåja, sprang in och hämtade direkt, så NU kan morgonen starta. Nu blir det ju att sitta kvar här ett tag till innan jag sparkar av mig tofflorna och hänger upp morgonrocken.


Ha en superfin söndag, använd dagen på det sätt som känns Värt för dig. 


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards