Alla inlägg den 14 februari 2020

Av maria tafvelin - 14 februari 2020 05:14

Fredag morgon.13 minusgrader och klart. Lite småkyligt alltså, men hittills har vi ju inte haft någon/några veckor med kring 30 minus ... och det ser väl inte ut att komma heller. Inte för att jag saknar de temperaturerna, men man blir ju fundersam. 


Igår bjöd jag på fisk under dragontäcke till lunch. 

 

Idag står det "Fredagsfeeling" på menyn. Ett plockepinn av olika röror och dippgrönsaker, tänkte även steka en typ av mjukt tunnbröd i stekpannan. Jag har inte bestämt i detalj, det gör jag först när jag  börjar laga maten :)


Jag ska även göra alla hjärtansDagsbakelser. Jag har fått in några beställningar, och ska även göra minibakelser så att alla får en liten smakbit. 


Jag läser i Norran om Coronaviruset, att en restaurang i Nordmaling sätter sig i frivillig karens i två veckor, eftersom ägarna varit till Kina i tre veckor. Läser om kommunanställda som blivit avskedade pga fiffel med tidsrapportering och körjournaler, samt en liten pojke som sedan igårkväll är försvunnen i Malå. Hur gammal pojken är,vet jag inte, då det inte framkommer. Läser åxå om mordförsöken i Burträsk, där två personer tydligen försökt mörda varandra? 


Nä, nu ska jag sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Fredagen är igång och idag jobbar jag lite längre - till kl 17, då jag ska lämna ut middagsbeställningen jag har :)  Ha en fin Fredag - Gör nåt värt av den!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards