Alla inlägg den 29 februari 2020

Av maria tafvelin - 29 februari 2020 07:20

Lördag morgon.18 minusgrader och rätt så molnigt. Jag är fortfarande inte härdad för kylan märker jag, så jag hoppas att det mildrats på innan vi ska ta morgonrundan. "Ring så spelar vi" ljuder från högtalarna, hundarna ligger kvar däruppe i sängen som vanligt, kaffet smakar supergott... en bra start på dagen :)


Igår var det planeringsdag på förskolan, så inga barn , men fick ju göra frukost och lunch till pedagogerna. Till frukost blev det omelett med champinjonstuvning, rostade mackor med ost och marmelad, ägg och leverpastej. Till lunch gjorde jag kycklingfilé och ugnsrostade rotsaker och en kall sås på turkisk yoghurt, lime och honung. En av pedagogerna hade med sig semlor till 2-kaffet, så jag kunde åka hem redan kl 12 efter att ha sett till att det fanns kaffe :)  Varför jag ville åka hem tidigare var för att Pernilla fick nycklarna till lägenheten så vi kunde hjälpa henne att flytta in. Jättefin lägenhet! 


Idag ska jag göra smakprover på förrätt till ett bröllop som hämtas i eftermiddag. I övrigt har jag inget planerat, hoppas det klarnar upp och bli sol :)


Nä, nu har jag suttit här länge och filosoferat, läst nyheter, skrivit sms, kollat köp/sälj på fb .... dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Lördag - here I come :)   Fyll dagen med värda grejer!


Gomorron





Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards