Alla inlägg den 13 maj 2020

Av maria tafvelin - 13 maj 2020 05:14

Onsdag morgon. Dagen på mitten av arbetsveckan.  0-gradigt och klarblå himmel. Vackra dagar, men rätt så kalla.  Igår var det iofs måttligt vackert under några omgångar, då det snöade, regnade, haglade, blåste. Men ... hoppas att det snart blir sådär fantastiskt vårväder :)


Igår bjöd jag på soppa på förskolan. Hade ett grundrecept - Ribollitasoppa .. men avvek såpass mycket från det att det nog inte får heta Ribollita. Fniss. Tärnade och fräste morot, kålrot, palsternacka, zucchini och stjälkselleri. Hällde på krossade tomater och vatten. Grönsaksbuljong, salt och Timjan,sen fick det puttra. Drog ner kidneybönor i slutet. Till detta stekte jag svartkål, gjorde krutonger och rostade lök, tänkte att alla fick ta den mängd topping de ville. Även riven ost. Blev verkligen gott!

 

Idag ska jag göra leverbiffar :) 


Igår efter jobbet åkte jag hem och tog ut hundarna. Hann inte så mycket mer så var det iväg på möte för 4H. Kom sedan hem strax innan 20.00 och då var jag rätt så trött,men skulle skicka ut dagordning inför nästa möte som ska vara imorgon torsdag. Helvete vad jag fick hålla på vid datorn och telefonen innan jag fick allt att funka ! Klockan var nästan 21.30 innan jag var klar. Känner mig helt mosad idag och mötet som blir i morgon får bli det sista på ett bra tag, orken räcker inte riktigt till. 


Nu ska jag sparka av mig tofflorna och hänga upp  morgonrocken, ropa ner hundarna och dra igång dagen på allvar. Ha en fin onsdag, gör nåt värt av den!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards