Alla inlägg den 7 juli 2014

Av maria tafvelin - 7 juli 2014 21:06

Jamen, då var det dags igen då. För gnällkärringen alltså :)  Det är för varmt !  fniss    


Jag älskar sommaren, som jag älskar de andra årstiderna, tro inget annat. MEN ... jag uppskattar MEST när det går att faktiskt göra nåt utan att plågas av värmen. JO, jag vet att många av er inte plågas av värmen, hur varmt det än blir, men nu handlar det här om MIG :) :) :)   Ni som älskar värmen och vägrar klaga på värme, får starta en egen blogg om DET :) 


Nä, skämt åsido, som jag sagt så många gånger förr, jag unnar er värmen, ni som älskar den, och mår bra av den. Det är oftast människor som inte är hundägare btw, som älskar värmen mest. 


Efter jobbet blev det en kort, långsam promenad med hundarna i 27 graders värme. Funkar inte att göra så mycket annat. Sallad till middag .... och  ja ... sen har det inte blivit mer. Ute på balkongen går det definitivt inte att vara. Undras om det kläcks en babiljard mygg nu när värmen kom .... eller om vi helt enkelt slipper dem i år :) Vore fantastiskt :)


HÖrrni, jag sitter och kollar på (och sjunger med i ) Lotta på Liseberg. Jag ska aldrig förglömma när barnen sa till mig att det är tantvarning när man sitter och sjunger med i allsång på skansen :)  Fast ... Lotta på Liseberg är väl ändå LITE tuffare :) Just ikväll var det faktiskt otroligt bra. Ja ... det kan kanske bero på att jag nästan aldrig sett programmet tidigare .... det kanske BRUKAR vara såhär bra :)   


En hel vecka har gått av Juli Månad. Kom ihåg att Sommaren är Kort ...   Njut och ta vara på Varendaste dag. 


Gokväll



Av maria tafvelin - 7 juli 2014 10:31

Ja, den sifferkombinationen visar att kl 10.30 var det 25 grader varmt. Jag börjar jobba kl 12.00 och slutar kl 16.00 :)


Väldigt varm promenad i morse. Jag tog den fina sommarsvängen vid vattnet . 

 


Hundarna ligger utslagna på soffan och jag ska snart laga mig någon form av lunch innan det är dags att åka på jobbet.  Jag har stark medkänsla för den människa som nu står här utanför och försöker få igång sin bil. Den vägrar starta. Jag vet hur det känns. 

.................. oj .... här lämnade jag datorn och gick och fipplade med annat en timme ..............


Lunch intagen, luggen på plats, nu väntar jobbet :)


Ha en Bra dag i värmen!

Tjing så länge :)

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards