Alla inlägg den 16 mars 2015

Av maria tafvelin - 16 mars 2015 21:37

Kom precis in från kvällspromenaden. En skön halvtimmes runda blev det. 


I morse kändes det lite ovant att kliva upp redan 5.15  Jag har ju blivit aningen bortskämd med sovmorgnar i slutet, men eftersom jag inte direkt är trött på morgonen, så gick det bra att hiva sig upp för att koka kaffe :)


Efter en bra dag på jobbet åkte jag hem och tog en 45 minuters promenad med hundarna. Härligt härligt :)  Alltså, när solen skiner som den gjort i slutet, då GÅR allting lättare, det lixom bara Är så. Nåja, snabb lunch, lasta Cornelis i bilen, åkte till Hannah för en snabb kopp kaffe innan det var dags att åka till veterinären med Cornelis för vaccination. Han var hur cool som helst. Satt vid mina fötter i väntrummet, och brydde sig inte om den Golden som befann sig lite längre bort

   

Min vackre duktige pojke! :)  


Hem, ut med hundarna en sväng till, bara för att det var så bra väder :)  Efter promenaderna var det dags för matlagning. Ja, inte till mig själv, utan till Pernilla och Matte :)   Efter det så blev det soffan framför tvn. Ett fotbad blev det åxå, å jisses man blir som en ny, yngre upplaga när man badat fötterna :)


Nu är det dags att kliva isäng. Upp med tuppen i morgon igen. På eftermiddagen har jag tänkt mig till Bureå och träningslokalen. Cornelis och Kelly ska med tänkte jag. 


Nä, nu blir det sängen här. 


Gonatt säger Paddy :)

 



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards