Alla inlägg den 24 mars 2015

Av maria tafvelin - 24 mars 2015 22:26

Det är slut. Det går inte att reparera längre. Jag måste inse att det är dags att släppa taget om dig. Det känns svårt, men jag har inget val. Det kostar för mycket att ha dig kvar. 


Tänk så många saker vi gått igenom tillsammans. Jag har svurit åt dig, varit riktigt och ärligt förbannad på dig, men du har verligen Gett mig mycket åxå. Det har varit några fantastiska år, och jag hoppas att jag någon gång kan hitta någon som passar mig lika bra som du gjort. 


Det är så surt, det som kommit emellan oss, som gör att jag måste lämna dig. Jag trodde att det skulle gå att ha överseende med, men nu gick det inte längre. 


Det känns tungt i hjärtat att ta farväl av dig. Tack för de här åren. Kära plåtkompis. Den där jävla airbagen var det som satte stopp för vår fortsatta relation. Det blir för dyrt att rusta till, och nu får jag körförbud på dig. 

Det blir lite svårt att sova ett tag, för jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig, men det måste ju gå. 


                       


Som sagt, tack för de här åren!


Gokväll


Av maria tafvelin - 24 mars 2015 05:35

Igårkväll frös jag hela kvällen. Det fanns inte en chans att jag skulle sova med öppen balkongdörr inatt. 4 hundar i sängen gjorde dock, tack och lov, att jag inte frös Hela natten. 


Det snöar ordentligt, vilket känns .... sådär. Jag ska ju lämna min plåtkompis på verkstad nu på morgonen, och sen promenera till jobbet, vilket borde ta ca 40 minuter. En dag med solsken och klarblå himmel, skulle ju det vara en skön promenad .... men idag vet jag inte ....  Har jag lite tur så går det någon buss jag kan hoppa på istället. 


Idag hade jag tänkt inviga jobbets Gym (som ställdes iordning igår) men när jag tänkte efter så hinner jag inte. Jag måste ju promenera tillbaka på verkstan för att hämta bilen efter jobbet. Sen hoppas jag att det är hyfsat väder så att det kan bli nåt ordentligt gjort med hundarna innan det är dags att gå på styrelsemöte. 


Nä, nu måste jag lägga på en rem. Ha en bra tisdag, och kom ihåg att fylla den  med nåt värt!

Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards