Alla inlägg den 17 mars 2015

Av maria tafvelin - 17 mars 2015 22:27

Ännu en underbar dag är slut. Kom precis in från kvällsrundan. Det luktar faktiskt vår ute nu :)


Efter en bra dag på jobbet hjälpte jag Hannah lite tvärt med att frakta ett handfat till återvinningen, sen åkte jag hem och gick ut med hundarna. 45 minuters promenad, och sen lastade jag Cornelis och Kelly och åkte till Bureå och tränade . Det gick verkligen SUPERBRA ! Jag jobbade med dem en och en, och den andra fick ligga på mattan och vänta under tiden. Funkade hur bra som helst. Tränade åxå lek och bus. Hade med några leksaker, bla en av fotbollarna jag fick :) Det gick hur bra som helst, Cornelis lekte mest med bollen, och Kelly med kamptrasan, även om hon inte leker lika intensivt som C :)  

   

Min plan är att åka och träna i morgon åxå :)


Nä, nu ska jag skynda mig isäng innan jag somnar stående.  Hoppas att du åxå haft en riktigt underbar dag!

Gokväll

Av maria tafvelin - 17 mars 2015 05:48

Tisdag morgon, kaffet smakar bra även idag :) Hundarna sover ännu ... lugn och skön morgonstund.


Hörrni, inatt drömde jag att när jag kom ut till bilen så låg det massor med blombuketter i den. Jag kan dock för mitt liv inte komma ihåg av vilken anledning jag fick blommorna.  Det var  buketter Med skrivna kort till, och det var buketter utan skrivna kort. Åh ... tänk om jag kunnat komma ihåg anledningen till att jag fick dem .... eller så är det så att jag fick dem .... bara för att :) 


Drömde jag så för att många uppskattar mig, eller för att jag uppskattar mig själv? Förmodligen är det en mix av båda :)


2 minusgrader, verkar inte blåsa nåt ... klar himmel. Det blir ännu en vacker dag. Nu ska jag väcka hundarna och gå morgonpromenad. Ha en bra tisdag, och fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards