Alla inlägg den 13 april 2015

Av maria tafvelin - 13 april 2015 22:39

Pissväder hela dagen, med några inslag av snöflingor. Det är såhär det ska vara i april :)  Då försvinner snön snabbare. När jag kom hem från jobbet tog jag fram gummistövlarna för promenad. Det kändes som det bästa och säkraste alternativet :)  Hundarna var inte så pepp på promenad dock, så det har inte blivit några långa svängar. 


I morgon, om det är väder, ska jag träffa en tjej med en liten amstafftik i rinken för lite träning. Det blir kul :)


Nä hörrni, det är inte så mycket att fundera över, det är bara att krypa isäng. Hade tänkt läsa lite historia före jag stänger ner datorn, men jag tror att the grej of the day idag får bli att spela nåt trött spel på telefonen innan jag somnar, det är ungefär vad min hjärna klarar av ikväll :)


Hoppas du haft en bra dag :)

 


Gokväll

Av maria tafvelin - 13 april 2015 10:27

Japp, då är det måndag :)  Pissväder tyckte hundarna, och jag höll väl med, men jag har ju huva på regnjackan så det gick ju bra :)

 

Till frunch blev det nåt slags av pytt som jag vevade ihop, och strax ska hundarna ut på snabbt pink innan det bär iväg in till stan. Först ska jag åka och hämta sängbenet som anlänt till Schenker, sen möta upp foderbilen, sen iväg på jobbet. Jag jobbar eftermiddagskontor i veckan, eftersom min kollega Carina är ledig. Hon är i spanien, lyllot!


Fast, jag har det rätt bra där jag är :)


Igår förresten, såg jag en liten film om svensk historia. Jädrigt intressant faktiskt. Fortsätter med ämnet historia några dagar till. Grej of the day. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards