Alla inlägg den 6 juli 2015

Av maria tafvelin - 6 juli 2015 08:53

Måndag morgon. Semester :)  Absolut perfekt väder - 14 grader varmt i skuggan, klarblå himmel och sol. Det kan inte bli bättre!!! Idag ska jag ta på fina klänningen och åka buss in till stan. Där ska jag möta upp bästa kompisen Annica, som kommer med bussen från Burträsk. Vi ska sitta på nån uteservering och fira in min semester :) Det blir kul!! 


I övrigt har jag inte planerat upp dagen så mycket. Det är ju så det ska vara på semester tycker jag, det ska finnas massor med tid för spontana händelser :)  Det måste ju bli händelser på gångavstånd i eftermiddag, eftersom det lär bli nån öl eller två till lunchen :)  


Under semestern kommer jag att besöka RackArena några gånger, framför allt med Paddy, som jag inte har lös i skogen. På arenan har han utrymme att få springa ordentligt, även om han ofta bara kör ett kort rejs, sen lunkar han runt och letar sork. Det finns ju några agilityhinder där åxå, så han kan gott få friska upp minnet i agility :)  Rambobanan kommer jag att gå minst ett par varv varje gång jag är där åxå.  Molly och Kelly ska åxå få gå rambobanan x antal varv under semestern, och för all del, Cornelis ska få gå nåt varv han åxå, men för hans del blir det mer att satsa på att träffa folk. :)   Han har ju blivit betydligt lugnare, nu när jag träffar någon som jag stannar och pratar med, har han förstått att han inte behöver/ska hälsa/hoppa/pussa den  människan, men blir det många människor, särskilt om alla dessa vill hälsa på honom, ja, då får han hjärnspinn. 


Jahapp,  nu hände det igen att jag, mitt i blogginlägget, glömde att jag bloggade, så jag gick ut med hundarna :)


40 minuters promenad utan att luggen fastnar i pannan, det är härligt :)  Det har hunnit bli 15 grader, och ska visst bli nån grad till idag. Det känns helt ok. Det kan jag stå ut med när man ska sitta stilla på en uteservering :)


Nä, nu ska jag småfippla lite innan det är dags att kamma till luggen och gå till bussen. Ha en härlig måndag allihop :)


Tjing så länge

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards