Alla inlägg den 4 september 2015

Av maria tafvelin - 4 september 2015 20:51

Åh vilken underbar dag!  Efter morgonpromenaden ställde jag upp agilitybanan härute på gården. 

 

Först ut var Kelly, men hon var INTE på humör för någon slags agility överhuvudtaget. Provade ett par hinder, men såg att hon inte var sugen, så jag bytte hund och körde med Molly istället, och där var det desto mer sug :)  En halvtimme senare tog jag ut Paddy, och vet ni vad, han är en underhållare av stora mått! Hahahaha, jisses vad man får skratta åt honom :)    

Cornelis, han fick gå några spår. Först ett kort, men sedan ett längre. 350 m , delvis hårt.

 


Kvällen har jag ägnat åt att ringa olika anstalter. Jag är så satans less på att man säger: Kasta våra gamla i fängelse, och ge internerna de gamlas mat. Åh så trevliga människor jag pratat med, både på Kumla anstalt och Asptuna anstalt, för att nämna några. Ni som sprider propaganda om det här med mat på anstalt kontra äldreboende ... har ni ens kollat upp vad ni pratar om?

Jag är förbannat less på mycket, ärligt talat. Det mesta handlar om främlingsfientlighet och hantering av flyktingar. Fy fan säger jag. Om DU eller DINA barn, vore utsatta. Hur i helvete skulle DU agera?  Jag har en del vänner på facebook, som bara måste bort. Jag har stor tolerans, men i vissa frågor har jag nolltolerans. 


i sverige har vi det BRA. oförskämt bra faktiskt. Vi behöver Inte vara oroliga för krig. Vi behöver inte gå och lägga oss och vara oroliga för att någon ska hämta oss mitt i natten, av politiska skäl. Vi behöver aldrig oroa oss för att vårt hem ska bli intaget av soldater. 


Det är faktiskt pinsamt att vara svensk, om Det innebär att vi INTE kan hjälpa de människor därute i världen, som behöver hjälp. Det är PINSAMT att vara svensk, om det innebär att vi ska sätta skygglappar på, och blunda för att människor tvingas fly från krig och förtryck. Det ÄR Pinsamt att vara svensk ...   om det vi tycker är viktigast av allt, är att vi har sol på vår semester. 


Gokväll


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards