Alla inlägg den 6 september 2015

Av maria tafvelin - 6 september 2015 09:52

Å herregud vilken rolig kväll jag hade igår!   Jag tog bussen in till stan där Hannah och Pernilla mötte upp, sen satte vi oss på buss nr 30 för vidare avfärd till Nyckelgatan. För säkerhets skull bad vi chauffören säga till när vi skulle kliva av. Det var bara vi tre på bussen, så han hade inte så många resenärer att hålla reda på :)


När vi kom fram till Stina, där även min bästis Annicka, och andra dottern Jenny var, så blev vi varmt välkomnade och serverade en supergod fördrink (ja, vi hann ju prata en hel del först, och gå runt och titta i lägenheten)  samt en SÅÅÅ god förrätt !

   

Till middag blev det en sagolikt god Grekisk pytt, med sallad och en fantastisk vitlökssås

        

Till efterrätt var det chokladfondant med grädde och färska hallon

 


Under hela middagen, som ju tog några timmar i anspråk, var det prat och framför allt skratt. Jisses va vi har skrattat. Det blev inte mindre skratt sedan, när vi flyttade oss till vardagsrummet för att ha lekar. Jenny hade fixat roliga musiklekar, och DET brukar inte vara min starka sida, men jag var faktiskt riktigt bra :) Då Jennys lekar var slut, rev Pernilla av en musiklek åxå, som vi körde fram tills att jag sa att jag måste faktiskt åka hem. Då var klockan 00.30  


Stinas sambo Jonas (som naturligtvis inte fått vara hemma under kvällen, då det var tjejmiddag) kom och skjutsade hem oss. Hem, ut med hundarna, sen var det bara att krypa isäng, med skrattet fortfarande bubblande inombords. 


Vaknade kring 7 men somnade om och klev upp kl 9. Nu har jag druckit mina tre koppar, ska ta en rejäl promenad med hundarna. Ser ut att bli fint väder även idag. Jag ska iväg och jobba några timmar sedan, sen blir det nog en sväng i skogen. 


Dagen igår var så full av värda grejer, så att det bubblade över och räcker långt fram på den här dagen åxå :) Att skratta flera timmar i sträck, det fyller minnesbanken med underbara minnen.   


Today I´m gonna be walking on flowers ... eller var det sunshine .... nä hur GÅR låten egentligen ... fniss


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards