Alla inlägg den 7 september 2015

Av maria tafvelin - 7 september 2015 10:18

Efter morgonpromenaden igår, åkte jag och jobbade ett par timmar, åkte sedan hem och tog hundarna till rinken för lite gemensam träning

 

40 minuter senare åkte vi hem :)   Under eftermiddagen och kvällen fick jag ett antal sms av en valpkursdeltagare. Jag hade gett dem några tips på kursen i lördags, hur de kunde hantera några av bekymren de hade. Första sms:et igår afton handlade om att de redan när de kom hem från kursen, gjort som jag tipsat om, och redan igår var bekymret borta. De trodde knappt att det var sant.   :)     De uttryckte oro om vad som kommer att hända när kursen är slut, och jag försvinner, men jag svarade att jag finns kvar i all evighet, så länge de behöver mig. Då blev de verkligen glada :)    


Till middag lagade jag färsk kycklingfilé i ugnen, i en av de supersöta grytorna jag köpt på facebook :)  Jag smulade ner en hönsbuljong i grytan, samt hällde på en skvätt vatten. In i ugnen lagom länge. Till detta gjorde jag färsk pasta och ädelostsås. Men dra på trissor så gott det blev!!!!


 

Kvällen spenderades sedan i lugn och ro

       


Nu idag börjar det ramla in bilder på facebook, där jägare stolta grenslar nacken på ett dött djur, och de som har riktigt tur, får greppa horn som är många taggar stora. Eller, det är väl kanske bara de stora horndjuren som hamnar som trofé mellan benen på jägarna .... de övriga fotograferas kanske inte. Nåja. Smått makabert tycker jag att det är i alla fall. 

Dagen går, ska ta en runda med hundarna, sen iväg till stan och gå ut med Milo en sväng, träna en stund före jobbet, och sen blir det jobb. Ha en riktigt bra måndag allihop, fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards