Alla inlägg den 12 augusti 2016

Av maria tafvelin - 12 augusti 2016 15:59

Fredag eftermiddag! Jag har jobbat, varit ute med hundarna, ,varit iväg på Deborahuset och klippt håret på två fantastiska kvinnor, hämtat upp Milo som ska sova här i helgen då Hannah och Robban ska iväg på bröllop. Lilla Mirributten gifter sig i morgon. Märkligt .... hon är ju lika lite gammal som Hannah. :) 


Miranda, om du läser det här: Stort och varmt GRATTIS !!! All Lycka till Er!! Hoppas ni får en fantastisk dag i morgon, och ett fantastiskt äktenskap. <3


Jag laddar för fullt inför ikväll. Nu jädrar .... Ikväll blir det suring ute på ballen,surt va?!  ... fniss ... blir inte surare än så .... fniss... tror jag ska bjuda in Magnus och Tomas åxå. Länge sedan!


I morgon är jag ledig, då ska jag passa på att åka iväg till Byske och mitt skötebarn Fridas :)  En efterlängtad leverans har kommit, och den ska upp på hyllorna :)  Ska bli så himla roligt !!!


Nä, nu är det dags att fixa lite förberedelser inför kvällen :)

Av maria tafvelin - 12 augusti 2016 05:30

Fredag morgon. Idag jobbar jag på Walles, och börjar kl 7. I morgon är jag ledig, jobbar på söndag igen. Det regnade igår, och verkar typ ha regnat hela natten åxå. Nu känns det att hösten börjar komma krypande, det är superhärligt promenadväder när det inte är varmare än max 15 grader :)


Igår, före jobbet (började kl 11 igår) Hann jag både ta en timmes morgonpromenad, Plus ett noseworkpass med Molly. Det blev både kartongsök, fordonssök och ett sök kring lusthuset på gården.

 


 

Efter jobbet idag, när jag varit ute med hundarna, ska jag iväg på ett klipp-uppdrag. Jag hade ett klipp-uppdrag igår efter jobbet åxå, då var det Robban som behövde friseras lite. Länge sedan jag friserade mig själv faktiskt ... kanske man skulle ta saxen och hitta på nån kul frisyr i helgen :) Oj .... nu fick jag minnesbilder från när jag och mina bröder var rätt små .... Jag hade rätt långt hår och tydligen så behövde det toppas lite. Mina bröder tog var sin sax och klippte var sin sida. Vi kan säga såhär: efter detta var jag extremt korthårig ett tag.  Fniss


Visst är det mysigt nu när det börjar bli lite mörkt på kvällarna. 

 

Nä, nu är det läge att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Jag ska fylla min dag med värda grejer, gör det du åxå. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards