Alla inlägg den 15 augusti 2016

Av maria tafvelin - 15 augusti 2016 21:42

Idag skulle jag börjar jobba kl 11 på Walles, men började en timme tidigare. Kl 7 i morse ringde min eminenta kollega Frida, som hade börjat jobba kl 5. Maskinjäveln som spottar ut etiketter (som man märker alla varor med) hade gått sönder under natten, varpå en stor del av produktionen inte gick att leverera till butikerna idag. De kan ju inte ta emot omärkta varor. Jag kan förstå om ni inte fattar ett smack av det här .... men det blev en STÖKIG dag på jobbet, om vi säger så. Ett leveransbageri som inte kan leverera ..... Det GÅR bara inte. 


Jag ska inte plåga er med detaljer som ni inte finner någon som helst logik i , men jag kan sammanfatta det hela med att jag fick jobba över. Skulle ha slutat 16.00 men insåg där kring 17 att jag inte skulle kunna sluta så att jag hann med hundkursen. Fan, sista kurstillfället !!!! Ringde Hannah som kom och hjälpte mig ... Vi racerjobbade, slutade 18.30, kursen började 19.30 .... Järnet hem, ut med hundarna, åt lunch kl 19 - en stekt hamburgare utan bröd, med tsatziki och lök, drog i mig två klunkar vatten, packade ryggan för hundkurs, lastade Molly och åkte iväg. Vi var på plats 19.25 . PHU !!!! 


Ok. Då bar det sig inte bättre än att kursgruppen just före oss, som skulle sluta 19.30, drog över på tiden till 20.20  Just DÅ kändes det surt. Jag var så sjukt trött ... helt utpumpad faktiskt. Jag och Hannah stack iväg där kring 21.30 ... Hannah ska upp kl 3 för att jaga i morgon, och jag .... jag är helt slut. jag bara orkade inte stanna kvar.  Kursen har dock varit så sjukt bra och rolig, så nu när jag kommit hem och fått sjunka ner i soffan, känns det helt lugnt. Jovisst hade jag velat att sista kurstillfället varit helt perfekt, precis som kursen varit i övrigt, men, jag vet åxå att ibland skenar tiden iväg när man håller kurs ... tro mig ... jag vet ... fniss. 

För min inre syn ser jag morgondagen som tämligen lugn och sansad. Allt , eller åtminstone det mesta, kommer att gå enligt planerna. Det blir bra :)


Tåget åkte förbi nyss ... och vet ni .... jag älskar fortfarande det där ljudet .... först kommer signalen, bommarna går ner ... sen, efter en liten stund, hör man ljudet av tåget. Hahahaha, jag har varit fashinerad av det ända sedan jag flyttade hit, och det är ju faktiskt dryga 3 år sedan.  Fränt va :)


Nä ... ta ut hundarna på kvällspink ... sen försöka varva ner såpass att jag kan somna. För, som sagt, jag är sjukt trött .... men att kunna somna är en helt annan sak. 


Värda grejer idag har varit

- KÄnde att jag tog många bra beslut på jobbet

- Skrattat  mycket under dagen

- Molly är fantasisk på att nosa reda på eukalyptus i kartongerna

-Umgåtts en stund med Hannah, och sett Milo vara helt fantastisk på att nosa reda på eukalyptus

- Fått sms av Pernilla som befinner sig, hux flux, spontan sista-minuten-resa, på Kreta

- plåtkompis har startat och fungerat precis som en bra plåtkompis ska

- Toalettstolen funkar fortfarande, efter min lagning (ja, alltså spolningen)


Det är faktiskt mycket mer åxå, men nu börjar klockan vara såpass mycket att jag inte har tid att stå här och lista fler saker :)


Nu är det hög tid att ta ut hundarna. Hoppas din dag varit bra! 


Gokväll

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards