Alla inlägg den 16 juni 2017

Av maria tafvelin - 16 juni 2017 08:07

Fredag morgon. 18 grader och soligt, men appen säger att det ska mulna på under dagen. Jag är ledig idag, måste se om tvättstugan är ledig, då jag har typ 3 filtar, soffklädseln och en fäll jag måste tvätta. När jag kom hem från jobbet igår, fick jag mig en chock. Theo hade lyckats norpa en påse marsipan, ca ett halvkilo, från köksbordet, och tryckt i sig. Det var spya i typ hela lägenheten. I princip ren sockerlag. Han har spytt inatt och nu på morgonen åxå, så vi får se om jag måste avboka spinningpasset jag tänkte mig på. Kanhända jag måste till veterinären och vätska upp honom, om han inte får i sig sanslöst mycket vatten nu på morgonen. Paddy har spytt två gånger, så han fick nog en liten bit av marsipanen han åxå. Molly hulkade precis i sängen, men hon spydde upp en liten strumpa. Det är bara Kelly som verkar må toppen.


Som sagt, den här dagen får jag ta som den kommer, och vara flexibel i mina planer. Just nu dricker jag kaffe i mitt supersöta kontor i alla fall, och om en stund ska jag hänga bort morgonrocken. Eftersom det är så varmt så blir det en kort runda, åtminstone för Theo. Lillgubben. Jag trodde att det här tjuveriet från bord och köksbänk var ett minne blott, men han är både spänstig och påhittig den här lille filuren. 


Nä, nu ska jag komma igång här. Ha en Fin Fredag. Fyll den värt!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards