Alla inlägg den 21 juni 2017

Av maria tafvelin - 21 juni 2017 08:23

Onsdag morgon. 11 grader och regn, ser ut att ska regna hela dagen och hela natten. 


Inatt hade jag mardrömmar. Jag drömde att jag blev drogad och instängd i en liten typ skrubb som stod vid vägen. När tjommen som drogat mig skulle låsa in mig, så gick det inte låsa dörren, men jag kom mig inte därifrån ändå. Det var en fruktansvärt obehaglig dröm, och jag var glad att jag vaknade. 


Igår, före jobbet, la jag ett spår åt Theo. 3 apporter la jag ut. Jag upptäckte när vi sedan gick spåret, att jag lagt det lite för nära det höga gräset, då han tappade fokus ett par gånger, och valde att äta gräs istället. Apporterna hittade han klockrent, och plockade upp dem för avlämning. Nästa gång ska jag lägga ett längre spår, och i annan terräng. Nu la jag bara ute på gården. 


För en stund sedan gick jag för att hämta min första kaffekopp, upptäckte då jag kom in i köket att jag inte satt i sladden till perkon, utan till blendern. Hahahahahaha, jahapp .. ja, det var ju inte värre än att jag fick vänta ett tag till efter att jag stoppat i rätt kontakt i uttaget ... fniss


Jo förresten, jag var ner på stan lite tvärt före jobbet igår åxå, för att köpa ett par byxor till jobbet. De vi fått av jobbet har nog funkat bra, ända tills de sprack, rätt ordentligt. Så, snabbt in på KappAhl, hittade DIREKT ett par, gick och provade: satt som en smäck, och supersköna. Fan .... de här vill jag ju ha hemma. Fanns naturligtvis inga fler i rätt storlek, de kollade till och med om de hade i andra butiken på Solbacken, men nej. Då sa hon i kassan: kolla på shop online, där kan de finnas. Kollade direkt, och japp, där fanns de, så om några dagar kommer det par jag ska ha hemma :)


Just nu uppehåll i regnandet .... hoppas man hinner promenera klart innan det drar igång igen.  Nä, nu har jag på kort tid dragit i mig mina tre koppar, och är redo för dagen. Fågelkvittret jag hör genom balkongdörren säger mig att dagen ligger redo att fyllas med värda grejer. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards