Alla inlägg den 7 juni 2017

Av maria tafvelin - 7 juni 2017 07:37

Onsdag morgon. 12 grader varmt redan  nu. Sommaren kom igår, typ. Appen säger sol, men vi är inte riktigt överrens, det ligger en slöja , ett täcke, av ljust moln .. men jag ser blå himmel en bit bort. Det vore bra om vi hann morgonpromenaden innan det spricker upp faktiskt. 


Som sagt, sommaren dök upp igår, och det var varmt redan på morgonen. När jag kom hem från jobbet var det tur att det fläktade lite :)


NU kan jag avslöja vad jag fick i morsdagspresent av Pernilla och Hannah. 

   

Japp, resa till Stockholm och biljett till Tomas Ledin i Oktober!!!!   Varför de ville att jag skulle hålla det hemligt ett tag var för att min bästa kompis Annica fick precis samma sak i present nu när hon fyller år. Hon fyller år IDAG, men de firade henne igår. DESSUTOM så följer Pernilla, Hannah, och Annicas döttrar Stina och Jenny åxå med, så det blir hela "tjejgänget" som åker. Så himla kul det ska bli!!!


I morgon fyller Pernilla år och vi ska gå ut och äta efter jobbet. Helt vansinnigt egentligen, hon fyller 28 år. Snudd på vuxen .... fniss  


Förresten, igårkväll flyttade jag ut änglatrumpeten på balkongen. 

 

Den blev lite mörbultad, tappade några blad när jag baxade den genom balkongdörrsöppningen, men den hämtar sig nog, såpass livskraftig som Den verkar. Lägenheten känns plötsligt VÄLDIGT stor .. fniss


NÄ, nu ska jag hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Det är dags att vispa igång dagen, och jag ska vispa in så mycket värt som det bara går :)


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards