Alla inlägg den 5 januari 2018

Av maria tafvelin - 5 januari 2018 11:38

Fredag, mitt på dagen. 6 minus och små små snöflingor som blåser tvärsöver .... hårt. På moronrundan när jag gick bortåt, hade jag vinden i ansiktet, och tro mig ... Jag förstod precis varför Molly ville vända och gå hem igen. Det var faktiskt inte trevligt alls. Mötte en tjomme med en weathen, brukar möta dem rätt ofta. 

- Det blev lite bistert, sa jag

- nja, fast bättre det här än regn, sa han. 

jojo tänkte jag. Vänta tills du vänder upp hemåt igen, nu har du ju medvind ....    Nu blev det ju så att när jag vände upp hemåt, mötte jag honom igen, då hade JAG medvind ... och HAN motvind .... han sa på rätt långt håll

- Du, jag tror man går hem och lägger sig i soffan under filten

- Hahahahahaha


Jag var in på KappAhl igår och spontanhandlade en jacka på Rea. Jag är så trött på mig själv att jag alltid har samma jacka. Pernilla är åxå lite trött på mig att jag har samma jacka jämt ... fniss. Hade den på morgonpromenaden, och jädrar så varm. Det var ett bra köp känns det som :)


Hörrni .... jag har börjat ett nytt liv. En flaska bubbel om dagen. MINST. Den här bubbelmaskinen som man bubblar vatten i, som jag fick i födelsedagspresent, den är ju fantastisk. Jädrar va jag dricker bubbelvatten ... fniss. 

Jag hade planerat att ta en dwrunda med Theo idag, men jag tror att jag avvaktar tills efter lunch nån gång och hoppas att det blåser lite mindre. Det är nästan så att jag funderar på att åka in till stan och kika lite på rean. Kanske hittar jag mig nåt mer än jackan?  


Nya grannar håller på att flytta in i dörren bredvid. Nä, alltså, inte hos Bittra Birgitta, utan på andra sidan. Jag har inte riktigt kläm på vem det är som flyttar in, det har varit två tjommar här och fipplat med nytt golv har jag sett, men om det ens är någon av dem som flyttar in, det vet jag inte. Är det så, så ser de ut att vara i åldern där man kanske spelar musik på helgkvällar ... fniss. Stackars dem isåfall ... 


Nä, nu ska jag agera lite, så att inte dagen bara rinner iväg till ingen nytta. Ha en härlig fredag, fyll dagen med nåt värt!


Tjing så länge

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards