Alla inlägg den 7 mars 2018

Av maria tafvelin - 7 mars 2018 08:30

Onsdag morgon. 12 minusgrader och minimala snöflingor som dansar runt, sådär utan att någonsin landa tror jag. De bara fladdrar fram och tillbaka, lite upp, lite ner, sen fram och tillbaka igen. Så,  de lär inte påverka snömängden nåt överhuvudtaget. 


Igår var en bra dag på jobbet, hann i princip allt som skulle göras. Hoppas på ett liknande scenario idag. På lördag har SAIK hemmamatch igen, vilket innebär en hel del jobb. Roligt givetvis :)   De beställer ju hyfsat många chokladbollar, biskvier, mazariner och AIK-kakor till sina hemmamatcher. Det kan ju röra sig om typ 350 chokladbollar, 150 mazariner (gula med AIK-logga), typ 100 biskvier och 500 AIK-kakor. Så ... det är ett välda rullande, spritsande och doppande inför hemmamatcherna :)


Alltså .... det är redan mars månad. Helt sjukt så snabbt januari och februari har sprungit förbi. Jag menar, trots att man, varje dag, fokuserar på att verkligen leva i Nuet, så försvinner ju Nuet i samma ögonblick, och blir dåtid. Nuet står aldrig stilla. I samma sekund jag tänker- NU, så har nuet förvandlats och blivit - Då, och ett NYTT nu har kommit. Självklart kan man inte fokusera på varenda sekund, då skulle man ha svår huvudvärk inom en minut ... fniss ...   Det här med att nuet försvinner snabbt och blir Då, kan vara ytterst passande och välkommet åxå, inte BARA sorgligt och negativt. Tänk bara när man tittar sig i spegeln på morgonen, som nyss ... jag la mig i blött hår igårkväll, inlindat i handduken. Ser mig i spegeln och hinner tänka att NU ser jag fördjävlig ut ... . tur att NU blev DÅ i samma sekund .... fniss. 


Nä .... det är väl bäst att hänga bort morgonrocken, väcka hundarna, pressa in mitt NU yviga hår i mössan, för att sedan gå morgonpromenad. Ha en BRA onsdag, fyll den med värda grejer!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards