Alla inlägg den 18 april 2020

Av maria tafvelin - 18 april 2020 07:28

Lördag morgon. 1 plusgrad och strålande klarblå himmel. På appen ser det ut som att solstrålarna ska stå som spön i backen hela dagen, och vinden verkar ha gett sig ... igår blåste det kopiöst och var inte så skönt som det såg ut.


9.30 ska jag vara hos Pernilla och få umgås med Otto medans Pernilla åker iväg på lite ärenden, sen ska vi äta lunch tillsammans när hon kommer tillbaka. Det ser jag verkligen fram emot. 


Igår blev det ju uppstekt palt och pannkaka till lunch på förskolan. DET blev verkligen uppskattat. Tanken var att vi skulle steka och äta ute, men den pedagog som öppnade kl 6 åkte hem redan när jag kom 6.30, pga att hon kände av halsen. Helt rätt att åka hem, och därmed beslutade vi att eftersom vi var en man kort, äta inne istället, och det gick ju åxå bra.  Skippade att baka pizzabullar så att jag kunde finnas till hand och hjälpa till i barngrupp, men jag kokade lingonsylt :)


Idag har jag inte planerat något förutom naturligtvis att umgås med Otto och Pernilla :)  men det är ju sådana här dagar man vill vara utomhus med hundarna. Åka och handla lite ska jag göra, men i övrigt håller jag det öppet. Cykeltur blir det nog, ska be Hannah hjälpa mig att pumpa däcken på cykeln :)


NÄsta vecka har jag en del inplanerat. TIsdag jobbar jag lite sent,  ska ta med stålet och fixa pizzor som är beställda till kl 18. Torsdag ska jag besikta bilen. Spännande, men det borde inte vara några problem :)


Nä, nu ska jag sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken, ropa ner hundarna och ta en morgonrunda. Ha en superfin lördag. Kom ihåg att det alltid finns nåt värt, oavsett hur illa det kan verka. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards